Какви са ви впечатленията от Мобил Свят \ М Свят?
Re: Какви са ви впечатленията от Мобил Свят \ М Свят?
Ами цените и обслужването.
Веднъж влязох в Германос и попитах дали имат Walkman HF -"Да, имаме, струва 220 лв.", ок но аз му обяснявам че искам с кабел, "Да, са кабели е" и ми посочва това http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10394
Без думи останах, в същото време друг продавач-консултант събори една стойка, като дръпнеш някой телефон се разпищяват аларми и всички се гледат като телета, а всеки може да я спре......
С една дума този Германос е трагедия, може и останалите да са такива, предвит че избират работниците си по еднаки критерии.
Веднъж влязох в Германос и попитах дали имат Walkman HF -"Да, имаме, струва 220 лв.", ок но аз му обяснявам че искам с кабел, "Да, са кабели е" и ми посочва това http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10394
Без думи останах, в същото време друг продавач-консултант събори една стойка, като дръпнеш някой телефон се разпищяват аларми и всички се гледат като телета, а всеки може да я спре......
С една дума този Германос е трагедия, може и останалите да са такива, предвит че избират работниците си по еднаки критерии.
Zdraveite iskam da vi kaja,che ako v edin magazin ne sa vi obslujili dobre tova neoznachava che cqlata veriga ne e nared.Az rabotq v M svqt i mnogo malko kolegi si pozvolqvat losho otnoshenie sprqmo klientite. A i v mnogo drugi verigi sam hodila i otnoshenieto na konsultantite ne e perfektno.Za vsqka veriga moje da se kaje neshto losho ,no ne sam saglasna che nqma kompetentni konsultanti. Prosto ne vsichki sa perfektni( to e nevazmojno) a i vseki dopuska greshki.Vse pak sme hora.Otnosno tova che telefonite se polzvat ot konsultantite tova e absurdno.To prosto zvuchi smeshno,ne poznavam kolegi,koito da si pozvolqvat tova neshto
Не са добри впечетленията ми.От всички вериги най-добро обслужване според мен има в Хенди.И в това ФонБокс не съм останал с лоши впечетления
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 03:04
zdravei
tai kato mi predstoi da zapo4na rabota v magain na m ssviat iskah date pitam za mnenieto ti za tiah kato rabotodatel
nali se se6ta6 dali ima globi dali se praviat ne6to i taka
az dosega biah v handy i sam napravo luda s tia globi
kak e v m sviat
!!::)
blagodaria
tai kato mi predstoi da zapo4na rabota v magain na m ssviat iskah date pitam za mnenieto ti za tiah kato rabotodatel
nali se se6ta6 dali ima globi dali se praviat ne6to i taka
az dosega biah v handy i sam napravo luda s tia globi
kak e v m sviat
!!::)
blagodaria
NEodobrqvam post-a ti, tui kato predi okolo mesetz
v edin i sushti den i chas
v CITY CENTER SOFIA
v magazinite na Globul i Germanos
bqha otkradnati po 1 telefon ot stenite i to ot hlapeta, koito se vurtqt naokolo i vlizat redovno v magazinite.
Sled tozi sluchai bqha postaveni kameri, koito nabliudavat stenite, no pak ne sme sigurni, che shte sprat krajbite.
v edin i sushti den i chas
v CITY CENTER SOFIA
v magazinite na Globul i Germanos
bqha otkradnati po 1 telefon ot stenite i to ot hlapeta, koito se vurtqt naokolo i vlizat redovno v magazinite.
Sled tozi sluchai bqha postaveni kameri, koito nabliudavat stenite, no pak ne sme sigurni, che shte sprat krajbite.
точно там, повечето от изложените телефони са дъмита, така, че не знам какво са откраднали
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
По стечение на обстоятелствата, точно от този магазин си купих Нокиа-та 6290. Впечатленията ми са добри, обслужването беше на ниво - доколкото може да се разчита на една покупка от един магазин.
Едно съмнение - бройката беше последна и доста залежала с оглед леките драскотинки по 2 места на корпуса, батерията BL-5F видимо не изглеждаше нова (някой познат с N95 може и да е намазал). Но това са само предположения.
Едно съмнение - бройката беше последна и доста залежала с оглед леките драскотинки по 2 места на корпуса, батерията BL-5F видимо не изглеждаше нова (някой познат с N95 може и да е намазал). Но това са само предположения.
-
Дали пък не е следствието? Все пак по-добре с М-Тел, отколкото с никого. Е, с Вива щяха да имат доста по-изгодни оферти...
-
Губеща карта? Дали най-добрата и просперираща мобилна верига 2Be, а и ветераните Jeff са на същото мнение? Хм...
-
- Регистриран: 06 сеп 2008, 21:46
Mnogo sa arogantni i ne uvajavat klientite si.Su6ata istoria e i v mtel kato se vru6am ot amerika se vuzmo6tavam ot otno6enieto na horata v bulgaria.V amerika kato vlezne6 v magazih te pozdraviavat pitat te kak si kak ti minava denia i taka.