Какво е мнението ви телефон на лизинг,чрез Euroline,Пощенска банка
Re: Какво е мнението ви телефон на лизинг,чрез Euroline,Пощенска банка
Вие четете ли въобще за какво са тези промоции с лихвата - За плащане на цялата сума или за теглене в брой от картата, а не за лизинг. В повечето обекти на BRS лихвата е различна, но в Технополис в момента е най - ниска. Ако си плащаш сумите в пощенска банка не ти вземат нищо за превод. Единствено плащаш за издаването на картата и 2,50 на месец допълнително. Ако някой ми посочи банков кредит с лихва по 10% за 1 година ще му бъда много благодарен. Вземете се поинтерсувайте малко от предложенията на лизинговите къщи, пък после ги осъждайте, в момента Euroline е най - изгоднита кредитна карта
Всеки човек има свое мнение...ето например горното...euroline били най-добрите...
Каква е моята съдба обвързана с тях:
Когато за първи пър се сблъсках с тях беше в Германос и невероятно много си бях харесал 7650.тогава беше около 850 или 900 лв,не помня.Когато попитах какви са условията първо ме застреляха с това че трябва задължително да съм над 23 години.Както и да е,ОК.Майка ми кандидатства и я удобриха...Чакахме 1 седмица за удобрение.Но това беше най-малкото зло след това започна якото набиване,но както се казва в един пост по-горе...мерак.Взехме го за 24 месеца.Накрая бях платил 1412 лв като не смятаме 50 лв годишна такса за 2 години и по 2,40 на месец такса управление на кредита.
Имам един въпрос.Защо след като са толкова велики,фалираха?За мен това е НАЙ-отвратителната оферта на пазара от години насам.И честно казано незнам защо пощенска си сложиха този таралеж в гащите,но съм сигурен че са далеч по-наясно от мен защо.
Каква е моята съдба обвързана с тях:
Когато за първи пър се сблъсках с тях беше в Германос и невероятно много си бях харесал 7650.тогава беше около 850 или 900 лв,не помня.Когато попитах какви са условията първо ме застреляха с това че трябва задължително да съм над 23 години.Както и да е,ОК.Майка ми кандидатства и я удобриха...Чакахме 1 седмица за удобрение.Но това беше най-малкото зло след това започна якото набиване,но както се казва в един пост по-горе...мерак.Взехме го за 24 месеца.Накрая бях платил 1412 лв като не смятаме 50 лв годишна такса за 2 години и по 2,40 на месец такса управление на кредита.
Имам един въпрос.Защо след като са толкова велики,фалираха?За мен това е НАЙ-отвратителната оферта на пазара от години насам.И честно казано незнам защо пощенска си сложиха този таралеж в гащите,но съм сигурен че са далеч по-наясно от мен защо.
Кога са фалирали? Това че в Германос вземат 30% лихва си е техен проблем, Euroline си вземат тяхната от 10-11%, а останалата сума си прибират Германос
Осмелихсе и аз да кандидатсвам за удобрение на лизинг,чрез Euroline-Пощенска банка за телефона Sony Ericsson Z530i от Германос,цена с карта на Глобул-219лв,за 12 месеца по 18.25 лв,издавасе кредитна карта,плаща се 2.50 лв за обслужване на сметката,12.50 лв за издаване на картата/промоция/,като втората година не се плаща такса за обслужване,и не се плаща такса за картата 25 лв.оскъпяването на телефона е 42.50 лв,това са думите на служитлите на Германос,все още несъм приел лизинга,очаквам през декември още промоции на Глобул с телефони и абонаментни програми.Дали е вярно това което са ми каза ли Германос,или като доиде крдитна карта ,чрез писмо да излезат други такси.Даите вашето мнение
Не, това са всички такси - Такса за издаване - плаща се един път и е 25лв. Ежемесечна такса за обслужване на кредите - 2,50. Оскъпяването е по тяхната таблица и не мога да ти кажа, обаче условията са отлични щом ти правят толкова намаления.
Написах доста дълъг пост, но имах малко работа извън офиса и като се върнах не видях, че съм разлогнат и...:-)
Както и да е...
sonitoni, виж на Transcard.bg за какво става въпрос. Аз имам таква карта от два месеца и съм много доволен.
Euroline определено е голяма надутка...сега обаче като видях поста на vladovn виждам, че имат напредък :-)
Сам си прецени, но съвета ми е да не взимаш да лизинг, а да платиш на веднъж и после да погасяваш.
Както и да е...
sonitoni, виж на Transcard.bg за какво става въпрос. Аз имам таква карта от два месеца и съм много доволен.
Euroline определено е голяма надутка...сега обаче като видях поста на vladovn виждам, че имат напредък :-)
Сам си прецени, но съвета ми е да не взимаш да лизинг, а да платиш на веднъж и после да погасяваш.
Trancard наистина е добър вариант, и отстъпка дават от покупката.
Струва си да си помогнеш с картата ако смяташ да върнеш парите до 2 месеца, но иначе си е набутване.
Струва си да си помогнеш с картата ако смяташ да върнеш парите до 2 месеца, но иначе си е набутване.
Мда от 1 до 5% cashback в зависимост от къде пазаруваш. Според мен и за повече от два месеца става при положение, че имаш 45 дни гратисен период и след това 1.5% лихва ако имаш Transcard Classic(до 1500лв. лимит) или 1.22% лихва за Transcard Gold (над 1500лв. лимит).
pichove kato niamate pari si stiskaite starite telefoni
az sym taka natiskam si parcalite i tva e
da kupish tel na lizing e super nabutka zashtoto krainata cena stava absurdna
az sym taka natiskam si parcalite i tva e
da kupish tel na lizing e super nabutka zashtoto krainata cena stava absurdna
Vav technopolis BEZ DOGOVOR e 12,74 za 12meseca.