Какво мислите за Sagem ?
Какво мислите за Sagem ?
Една тема, в която всеки, който има желание може да каже какво мисли за френската марка Sagem. Моля, ако имате възможност - обосновете се! И последно - да спазваме добрия и възпитан тон и да не пишем глупости!
Благодаря!
П.С. - Интересно ми е как се приема тази не чак толкова масова марка от потребителите тук :)
Благодаря!
П.С. - Интересно ми е как се приема тази не чак толкова масова марка от потребителите тук :)
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
Re: Какво мислите за Sagem ?
Mnogo stabilni telefoni spored men.Alcatel su6to sa mnogo dobri.Predi imah edin sagem my x-5 i bqh mnogo dovolen ot nego.Mnogo stabilni telefoni.
Определено са много добри телефони, но не могат да се наложат на пазара което е нормално за БГ!Много хора си мислят, че единствено Нокиа(примерно) правят телефони а НЕ е така (лично мнение)
mi s tazi marka imam otricatelno mnenie..Gadni dizaini, 4uplivi. Na my-x7 korpusa e slabi4uk skurca da ne govorim za menuto. Edva namerih 4asovnika !!!bqh si pomislil 4e toia tel 4asovnik nqma..
amatiorska rabota bih kazal, kvito sa im telefonite na tezi francuzi takiva sa im i kolite...kalpavi
:)
amatiorska rabota bih kazal, kvito sa im telefonite na tezi francuzi takiva sa im i kolite...kalpavi
:)
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
Werno li bili kapsulirani i ne mogat da se opravqt ako se razvalqt???
molia molia ot 4 godini karam frenska kola i nikakwi problemi ne sym imal, superski sa
ne dawai takiwa generalni mnenia za frenskoto awtomobilo proizwodstwo! :))
inache telefonite naistina sa malko amatiorsko izpylnenie :)
ne dawai takiwa generalni mnenia za frenskoto awtomobilo proizwodstwo! :))
inache telefonite naistina sa malko amatiorsko izpylnenie :)
Определено са много смотани мобилни телефони. За ALCATEL мога да кажа, че никога не съм ги харесвал,но въпреки това 2003 г. си взех ОТ535 заради прекрасния му софтуер за PC. Определено мога да кажа че останах много доволен от него. Никога не е създавал каквито и да е било проблеми. Сега съм с друг телефон,но ALCATEL-а продължава да си работи без проблеми,въпреки че е претърпявал сериозни падания.
-
- Регистриран: 03 дек 2005, 21:16
на мен sagem ми харесват много.имат много сполучливи модели,но наистина не се налагат много и не се срещат често в българия.за alcatel също мога да кажа същото.имал сам и от двете марки и съм много доволен от тях.но алкател като че ли са по добри.:)
imam edin poznat s edin sagem na 2 godini i kakvo li ne e prejivql , edin pat daje si 4uka6e orehi s nego , mnogo zdrav telefon i e nqmal izob6to defekti do sega
no kato cqlo ne mi haresvat i ne bih si vzel
no kato cqlo ne mi haresvat i ne bih si vzel
Благодаря на всички!
Аз съм имал 5-6 Sagem-a и досега всичко е било наред и са се държали стабилно. Както навсякъде и тук е въпрос на късмет! Масовите проблеми навремето идваха от накадърно разкодиране, защото Sagem имаха висока защита, но няма значение!
Мерси на всички, които писаха :)
Аз съм имал 5-6 Sagem-a и досега всичко е било наред и са се държали стабилно. Както навсякъде и тук е въпрос на късмет! Масовите проблеми навремето идваха от накадърно разкодиране, защото Sagem имаха висока защита, но няма значение!
Мерси на всички, които писаха :)