Да и за мобилни оператори, а аз на моя десктоп използвам като резервен един модем за интернет през hspa мрежата.
А иначе предпочитам компактни телефони с отлични батерии - леки и преносими в джобове, както и също мобилни работни станции, понеже всичко друго ми идва твърде бавно и слабо (в редките случай, когато не мога да си свърша работата на десктопа). :D
Междинни устройства не харесвам - или са с лоши батерии, или са неудобни за ежедневно носене навсякъде(фаблети), или са твърде слаби (хибридни лаптопи).
Какво мобилно устройство предпочитате?
Re: Re: Re: Какво мобилно устройство предпочитате?
[Quote]Дисплея е по-голям.
6,33.
За мен това е последния размер.От там нататък работата с двете ръце е задължителна. [/Quote]
Странно ми е какви ръце имаш, за да работиш с една ръка на 6.3 инча. :D
Аз съм се спрял на 5.5 инча. Размерът на Г4 ми е идеален. За половин година ползвах 6 инча с Lenovo Z2 Pro, но размерът на Г4 определено ми е по-удобен за една ръка, донякъде помага и леко извитият дисплей.
Камерата е водещ елемент при избора ми на телефон. Диод за известията е задължителен.
6,33.
За мен това е последния размер.От там нататък работата с двете ръце е задължителна. [/Quote]
Странно ми е какви ръце имаш, за да работиш с една ръка на 6.3 инча. :D
Аз съм се спрял на 5.5 инча. Размерът на Г4 ми е идеален. За половин година ползвах 6 инча с Lenovo Z2 Pro, но размерът на Г4 определено ми е по-удобен за една ръка, донякъде помага и леко извитият дисплей.
Камерата е водещ елемент при избора ми на телефон. Диод за известията е задължителен.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Какво мобилно устройство предпочитате?
Смартфон с 5,5-5,7 дисплей
Re: Какво мобилно устройство предпочитате?
Аз предпочитам смартфони с физически QWERTY клавиатури, защото на тях се пише по-лесно, отколкото на сензорен дисплей.
Re: Re: Какво мобилно устройство предпочитате?
Най-много държа мобилните ми устройства да са мобилни. Казано по-ясно и телефона ми и лаптопа ми с Windows 8.1 могат да изкарат 15 часа видео с едно зареждане на батерията. Демек за един нормален ден да не припарвам до контакта.
Иначе - телефон до 5 инча за да е удобен за една ръка и лаптоп с Win за да не се чудя кое ще е съвместимо и кое не.
Иначе - телефон до 5 инча за да е удобен за една ръка и лаптоп с Win за да не се чудя кое ще е съвместимо и кое не.