Към коя мрежа имате най-много изходящи разговори?
Re: Към коя мрежа имате най-много изходящи разговори?
kum vivatel:)i moeto bonbon4e:)
-
- Регистриран: 24 яну 2006, 23:12
globul 70%
vivatel 25%
mtel 5%
vivatel 25%
mtel 5%
-
- Регистриран: 23 мар 2006, 19:57
МТел 35%
Вивател 40%
Глобул 25%
Само дето всичките 35% ми минават през карта на Релакс 100 която само за един номер се ползва и в продължение на 12 месеца повече от месечната такса 4лв надали ще платя ..
Вивател 40%
Глобул 25%
Само дето всичките 35% ми минават през карта на Релакс 100 която само за един номер се ползва и в продължение на 12 месеца повече от месечната такса 4лв надали ще платя ..
Az imam dve SIM karti.Ednata e "M-TEL RELAX 100",a drugata "Vivatel" (prepayd).No i ot dvete karti razgovorite sa mi sas slednoto razpredelenie:
"M-Tel" - 99%
"vivatel" - 0%
"GloBul" - 0,05%.
БТК - 0 %
Други оператори - 0%
Shto se otnasya do "vivatel"-skata karta,polzvam ya samo zaradi 30/1 taksuvaneto.Inache drugi razliki spryamo "MTel" nyama,kato kachestvo.Daje kato cyalo sas "vivatel" 1 min. min izliza 0,44 bgl.,a s "MTel RELAX 100" tya e 0,35 bgl.s DDS.
"M-Tel" - 99%
"vivatel" - 0%
"GloBul" - 0,05%.
БТК - 0 %
Други оператори - 0%
Shto se otnasya do "vivatel"-skata karta,polzvam ya samo zaradi 30/1 taksuvaneto.Inache drugi razliki spryamo "MTel" nyama,kato kachestvo.Daje kato cyalo sas "vivatel" 1 min. min izliza 0,44 bgl.,a s "MTel RELAX 100" tya e 0,35 bgl.s DDS.
губят ти се 0.95% разговори :) може би в нетрезво състояние :DDD
До скоро имах само Мтел карта, както и домашен телефон - Мтел Релакс 300, за което плащах 36 лв такса, като заедно с БТК ми ставаше 50 лв само таксите...
Закрих си БТК телефона, Мтел го минах на Лайт - 10 лв, взех си Вива с 500 мин за 15 лв, както и Глобул смарт груп пак за 15 лв. Така в момента за 40 лв имам 500 мин към вива, 500 към глобул, 20 мин към Мтел, както и 100 видеоминути пак към мтел (от една промоция)...
Та така протече оптимизацията ми... в момента говоря предимно с Глобул.
Закрих си БТК телефона, Мтел го минах на Лайт - 10 лв, взех си Вива с 500 мин за 15 лв, както и Глобул смарт груп пак за 15 лв. Така в момента за 40 лв имам 500 мин към вива, 500 към глобул, 20 мин към Мтел, както и 100 видеоминути пак към мтел (от една промоция)...
Та така протече оптимизацията ми... в момента говоря предимно с Глобул.
Добре си го замислил - само се надявам да си се възползвал от най-новата промоция на МТел - 4 чанти :)
mtel estestvenno