Камерафон.
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: Камерафон.
Аз имам KS20, с 2мп е, но до преди няколко месеца и приятелят ми имаше самсунг също 2мп. Сравних снимките и разликата беше доста голяма в полза на самсунга. Не мога да го твърдя със сигурност, че Viewty не прави добри снимки, но предполагам че няма да са с много добро качество съдейки по моя.
Сега приятелят ми е с G810, мойто мнение е че прави страхотни снимки.
Сега приятелят ми е с G810, мойто мнение е че прави страхотни снимки.
1. Вютито прави добри снимки, но определено не са най-добрите.
2. Моя избор за камерафон - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1701
Нейде из нета го бях видял за 300 долара... Сега съм (inlove) в него. :d
2. Моя избор за камерафон - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1701
Нейде из нета го бях видял за 300 долара... Сега съм (inlove) в него. :d
Интересно предложение но го няма в България. Преди малко разгледах и SE C902 и той също ми допадна.
C902 е добър, но цената си е.ала мамата .... няма да е зле да кажеш и до колко $ си готов да дадеш за телефон ;)
Ами търся си камерафон с 5МР до 550 - 600 лева.
dokolkoto si spomnqm n82 q izbraha za nai dobriqt kamerofon do 5mp.
5 ноември 2008, 08:00
Nokia E71 е най-добрият телефон според ноемврийското издание на списание Wired. Е71 е покрил девет от десетте критерия, които авторите на списанието използват за оценяване на комуникационните устройства. Редакторите коментират, че телефонът разполага с достатъчно приложения, за да свърши работа и на най-заетия бизнесмен, но заради възможността за превключване между два основни екрана E71 не е чак толкова бизнес насочен. Nokia N82 също получи отличие - за най-добър камерафон.
Nokia E71 е най-добрият телефон според ноемврийското издание на списание Wired. Е71 е покрил девет от десетте критерия, които авторите на списанието използват за оценяване на комуникационните устройства. Редакторите коментират, че телефонът разполага с достатъчно приложения, за да свърши работа и на най-заетия бизнесмен, но заради възможността за превключване между два основни екрана E71 не е чак толкова бизнес насочен. Nokia N82 също получи отличие - за най-добър камерафон.
Nokia - та определено ми хвана окото. Някой да знае дали има стабилизатор на изображението и разпознаване на лица?
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Не съм сигурна, но май няма или поне не го пише дори в сайта на нокиа. G810 ги има и двете със сигурност.
Разгледах и SE C902 и той също не е лош. Вие как смятате? C902 или Viewty прави по - добри снимки?