Камерафон.
Re: Камерафон.
C902 е много по-добър избор от Вюти-то..- ( http://www.flickr.com/photos/21179102@N07/ ).
LG като цяло не правят качествени телефони. Aко толкова държиш на нещо корейско се насочи към Самсунг, ако за теб е важна най-вече камерата избора ти без съмнение трябва да бъде G600/G800/G810/U900..- един от тези.
И един съвет: не се подлъгвай от дизайна и уж "невероятните" спецификации на хартия на който и да е апарат..- действителността е много по-различна..
LG като цяло не правят качествени телефони. Aко толкова държиш на нещо корейско се насочи към Самсунг, ако за теб е важна най-вече камерата избора ти без съмнение трябва да бъде G600/G800/G810/U900..- един от тези.
И един съвет: не се подлъгвай от дизайна и уж "невероятните" спецификации на хартия на който и да е апарат..- действителността е много по-различна..
Хич не държа да е корейски, камерата е единственото нещо което ме вълнува. U900 е добър - има дизайн и стил, но вместо със светкавица е със светлодиод. Интересува ме дали G810 има стабилизатор на изображението и разпознаване на лица.
Да, има разпознаване на лица, стабилизатор и акселометър няма..
Мерси за бързия отговор! А дали дори без стабилизатор и акселометър се справя по - добре от C902?
G800/G810 има оптичен зум, което е несъмнен плюс, но пък ако зумваш така качеството на картината леко се размазва..
Имат в повече и ксенон, но не е от най-добрите ксенонови светкавици (N82 и почти всички други телефони с ксенон са по-добре в това отношение )..
C902 има страхотна камера (доста е бърза), това, че светкавицата е диодна означава, че можеш да я ползваш и за фенерче иначе при пълен мрак прави добри снимки до около два метра..Като цяло интерфейса на камерата е по-добър, алгоритмите за обработка на картината са по-добри, има стабилизатор и засичане на лица..- преднината на самсунг-а е по-скоро фиктивна заради оптичното приближаване най-вече..
Акселометъра няма отношение към качеството на снимките..
Имат в повече и ксенон, но не е от най-добрите ксенонови светкавици (N82 и почти всички други телефони с ксенон са по-добре в това отношение )..
C902 има страхотна камера (доста е бърза), това, че светкавицата е диодна означава, че можеш да я ползваш и за фенерче иначе при пълен мрак прави добри снимки до около два метра..Като цяло интерфейса на камерата е по-добър, алгоритмите за обработка на картината са по-добри, има стабилизатор и засичане на лица..- преднината на самсунг-а е по-скоро фиктивна заради оптичното приближаване най-вече..
Акселометъра няма отношение към качеството на снимките..
Ще се жертва единият му зуум на Samsung-a. Освен това C902 е по - тънък, което за мен си е плюс. Бих се спрял и на K850i, но е твърде дебел. Обаче забелязвам, че SE изкарва цветовете по кафеникави. Дали това може да се промени чрез настройки на камерата?
Цветовете са екстра, SE определено могат да снимат и това го правят най-добре..
Не знам защо мислиш, че цветовете са кафеникави, пробвай да снимаш повече снимки при различни условия и ще се убедиш, че не е така..
За преекспониране на цветовете може да видиш какво представлява ако видиш снимки от почти всяка Нокиа (има и изключения, разбира се, веднага се сещам за 5610/6500 слайд)..
Не знам защо мислиш, че цветовете са кафеникави, пробвай да снимаш повече снимки при различни условия и ще се убедиш, че не е така..
За преекспониране на цветовете може да видиш какво представлява ако видиш снимки от почти всяка Нокиа (има и изключения, разбира се, веднага се сещам за 5610/6500 слайд)..
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
"Да, има разпознаване на лица, стабилизатор и акселометър няма.. "
G810 има стабилизатор със сигурност
G810 има стабилизатор със сигурност
Да, права си, мерси за поправката.. :)
И сега какво излиза само без акселометър, който не е важен, но с много по - голям дисплей. Хммм....