KG320
Re: LG KG320
Наистина няма инфраред. В последно време на повечето телефони им слагат само BlueTooth, инфрареда бил излишен.
Телефона няма инфрачервен порт, няма и хронометър както е написано, качеството на mp3 и доста добро, диспеят е перфектен-ярки и чисти цветове. Батерията държи до 5 дни-до 3 в режим на работа. Ползвам го от половин година и няма грешка, страхотен телефон за тези пари. Единствен недостатък е че все още няма теми за него иначе всичко е ок. Снимки към контакт се качват само ако са в размер 72 х 72. Няма да останете разочаровани. Дано да сам била полезна.
Взех си телефончето преди 5 дена и съм много много доволен от него.Визията му е много стилна тъничък е камерата има светкавица и прави просто убийствени снимки.Мп3-ката си е доста силничка пак в зависимост от настройките на звука като се сложи на силно се чува идеално и ценичката му сега е добра-279 лв. без договори.След първото зареждане щото беше напълно празна батерията след зареждането едва ме издържа 2 дена но сега след 2рото зареждане това е 3тия ден и батерията е паднала едва със 1 чертичка което е много добре.със комплекта дават USB Кабел за компютър,гумена връзка,Handsfree.И едното предимство е че жакчето за зарядното и кабелите на телефона е затворено с капаче което предотвратява телефона от навлизане на прах и боклуци.АААаа и слушалката се чува прекалено добре.Говорил съм докато покрай мен минава стар автобус "Чавдар" и всичко си чувах нормално.Телефона просто е ИДЕАЛЕН!!!
Имам проблем!LG PC Sync и LG Contents Bank не виждат телефона.Каквото и да направя ми изписва "Timeout"!Ako някой знае какво става да помага.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
искам да попитам някой от собствениците дали случайно телефона им се е ИЗКРИВИЛ
щото 1 приятелак има такъв и ако исакйте ми врвайте е станал леко обал в форамта на бедро от кадето и е седел в джоба и като го сложиш на масата спокойно може го позлваш за венса.. ебахти марката закелвам се кво ли не бех виждал ама крив тгелефон за сефте
щото 1 приятелак има такъв и ако исакйте ми врвайте е станал леко обал в форамта на бедро от кадето и е седел в джоба и като го сложиш на масата спокойно може го позлваш за венса.. ебахти марката закелвам се кво ли не бех виждал ама крив тгелефон за сефте
Значи за всички които искат да качат игри на този телефон:Значи слагате съсдържанието от диска на компютъра ви.След това влизате от телефона във Меню-->Инструменти(9)-->Модем(4) и избирате "Да".отивате във директорията в която сте запаметили съдържанието от диска и влизате в папката LGContentsBank от нея влизате в папката Content и в тази папка създавате нова папка с име Java после излизате от тази папка и от предишната да останете във LGContentBank и там намирате файла config.ini.Отваряте го и намирате реда
"EXIST_JAVA=N" и го променяте на "EXIST_JAVA=Y"и запаметявате промените.След това намирате игра която е за този тел специално и файла трябва да е в *.jar*.Ако обаче от сайта не може да се изтегли и *.jad* файл намирате си програмката Jad Maker.С нея правите Jad файл и заедно jar i jad ги слагате във папката Java която направихте.Отваряте програмката LGContentsBank и цъкате на чашката.Слагате USB кабела цъкате на Connect и ви изкарва цънект менюто от там ако е Communication Port 1 избирате от списъка LG Modem(...)(... ozn. nomera na USB-to)и цъкате на ок и пак на Connect и то трябва да ви зареди бързо.Ако пак изкара тайм аут вадите кабела и пак влизате в Меню-->(9)-->(4) и пак избирате да слагате пак кабела и цъкате пак на цънект ако пак изпише тайм аут преинсталвате драйвърите.След като се създаде връзката между тела и компа маркирате желаната игра и цъкате на Download.Ще ви излезе едно прозорче което се зарежда изчаквате го.Като се напълни ще ви излезе едно съобщение ка компа.Него не го пипате хващате телефона и натискате кръглото копче(ок) и пак потвърждавате със да навсякъде и напрая като ви пита искате ли да стартирате инсталнатото приложение избирате каквото си поискате и тогава кликвате на ок на излязалото съобщение на компютъра.И играта ви е качена
ПС:Телефона поддържа игри до 100 КБ и не трябва да са 3D
ПС2:Телефона не поддържа теми и следователно теми не могат да се качат
ПС3:Явно телефончето не е направено специално за Game Phone ама пак не е проблем на мене ми харесва изключително много батерията сега ми държи около 3-4-5 дена а имало е период когато отива на седмица и нещо че и повече.И не мога да го разбера но като сложа USB-to и ако го остая около час свързан батерията ако е била половин става пълна един вид се зарежда от USB-to.Айде дано съм бил полезен на всички които имат този иначе идеален тел
"EXIST_JAVA=N" и го променяте на "EXIST_JAVA=Y"и запаметявате промените.След това намирате игра която е за този тел специално и файла трябва да е в *.jar*.Ако обаче от сайта не може да се изтегли и *.jad* файл намирате си програмката Jad Maker.С нея правите Jad файл и заедно jar i jad ги слагате във папката Java която направихте.Отваряте програмката LGContentsBank и цъкате на чашката.Слагате USB кабела цъкате на Connect и ви изкарва цънект менюто от там ако е Communication Port 1 избирате от списъка LG Modem(...)(... ozn. nomera na USB-to)и цъкате на ок и пак на Connect и то трябва да ви зареди бързо.Ако пак изкара тайм аут вадите кабела и пак влизате в Меню-->(9)-->(4) и пак избирате да слагате пак кабела и цъкате пак на цънект ако пак изпише тайм аут преинсталвате драйвърите.След като се създаде връзката между тела и компа маркирате желаната игра и цъкате на Download.Ще ви излезе едно прозорче което се зарежда изчаквате го.Като се напълни ще ви излезе едно съобщение ка компа.Него не го пипате хващате телефона и натискате кръглото копче(ок) и пак потвърждавате със да навсякъде и напрая като ви пита искате ли да стартирате инсталнатото приложение избирате каквото си поискате и тогава кликвате на ок на излязалото съобщение на компютъра.И играта ви е качена
ПС:Телефона поддържа игри до 100 КБ и не трябва да са 3D
ПС2:Телефона не поддържа теми и следователно теми не могат да се качат
ПС3:Явно телефончето не е направено специално за Game Phone ама пак не е проблем на мене ми харесва изключително много батерията сега ми държи около 3-4-5 дена а имало е период когато отива на седмица и нещо че и повече.И не мога да го разбера но като сложа USB-to и ако го остая около час свързан батерията ако е била половин става пълна един вид се зарежда от USB-to.Айде дано съм бил полезен на всички които имат този иначе идеален тел
LG KG320
Ами какво да кажа като дизайн не е лош но се скапа много бързо.Отначало за 1 год и половина издъхна левия бутон "ок",беше гаранционен още оправиха го.След време пак се развали обаче не го закарах на ремонт защото гаранцията беше свършила вече а и 2 месеца след края на гаранцията тотално издъхна.Включвам го работи минута-2 и се рестартира сам и така пак и пак сам се рестартира.А на разговор при пълна батерия търпи около мин. и половина ...