Kирилица на Опера
Kирилица на Опера
Свалих си опера браузър за К750то, само че като влезна в сайт не ми излизат букви. Пробвах абв.бг и само някакви гадни правоъгълничета... Има ли начин да се оправи това? Телефона ми няма БГ меню и не знам дали може да работи с кирилица (въпреки че има Руски)
Re: Kирилица на Опера
аз съм с К700 и ми работи операта,явно е проблем че нямаш Бг меню
Изтегли си тази модифицирана версия , най-добрата която може да имаш :
http://opera.wapland.org/file/opera122_b.jar
Менюто й е подредено като старт менюто на Windows-а ти , дори имаш да си отваряш по няколко прозореца едновременно без да си пречат докато си отваряш различните страници :)
Щях да забравя , има и опция да завърташ екрана на където ти е удобен за четене + опция за минимизиране ( няма да се налага да затваряш операта за да погледеш нещо или да се набутваш да влизаш отново )
http://opera.wapland.org/file/opera122_b.jar
Менюто й е подредено като старт менюто на Windows-а ти , дори имаш да си отваряш по няколко прозореца едновременно без да си пречат докато си отваряш различните страници :)
Щях да забравя , има и опция да завърташ екрана на където ти е удобен за четене + опция за минимизиране ( няма да се налага да затваряш операта за да погледеш нещо или да се набутваш да влизаш отново )
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Намери си руска модифицирана опера и ще стане. Не е проблема ти в телефона а в версията на jаva-та. Преди време имах V800 и той нямаше нищо общо с кирилицата, но операта си бачкаше чудесно.
моита версия е по-нова 2.0 и е на Бг,тази е 1.22 и е на руски
Качи си я на телефона и после ми говори за версии .
Мнението за "моята" опера ще бъде доста по различно от сегашното :)
Мнението за "моята" опера ще бъде доста по различно от сегашното :)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
точно това направих и ги сравних,няма да ти говоря на изус,твоята я махнах
Разгледа ли менюто , настройките ?
Или само инсталира и я махна , защото си мислиш , че сегашната ти 2.0 има повече опции от тази руска модификация версия 1.22
Или само инсталира и я махна , защото си мислиш , че сегашната ти 2.0 има повече опции от тази руска модификация версия 1.22
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
да разгледах я и намерих меню за различни езици има и Бг.след като го маркирах ми изписа че вече имам версия 2.0 няма смисъл пак да я тегля
Нещо се бъркаш , тази "моя" опера има само английски и руски , няма други езици .
Въпреки, че твоята опера е 2.0 тя няма опция за минимизиране ( а така пестиш трафик ) , няма опция да завърташ екра , няма опция да отвориш няколко прозореца едновременно .... да продължавам ли още какво нямаш на 2.0 ( аз я имах ,но пред тази модифицирана опера версия 2.0 ще ти се стори като 0.0.1 )
Разгледай я обстойно и после пиши какво ти е "мнението" за нея :Р
Въпреки, че твоята опера е 2.0 тя няма опция за минимизиране ( а така пестиш трафик ) , няма опция да завърташ екра , няма опция да отвориш няколко прозореца едновременно .... да продължавам ли още какво нямаш на 2.0 ( аз я имах ,но пред тази модифицирана опера версия 2.0 ще ти се стори като 0.0.1 )
Разгледай я обстойно и после пиши какво ти е "мнението" за нея :Р
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм