моя прави мусака ама му е бъгав софта и вместо картофи слага патлажани :)))))))DefaultUser написа: ↑13 окт 2005, 14:47ooo az mnogo obicham supa topcheta ama poweche bih predpochel pylneni chushki s kiselo mliako ako moje
KOga li 6te gledame tv na telefonite si
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: KOga li 6te gledame tv na telefonite si
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
E ako subtitri ne vijdate, to topkata samo moje da gadaete kade e pri tazi golemina na display-a.
-
kolkoto i da e stranoo vivatel v momenta izgrajdat 3 d mrejata i mislq 4e opredeleno te purvo 6te pusnat taq uslugaDefaultUser написа: ↑10 окт 2005, 12:15Koga li 6te imame tv na gsm.i koi parvi 6te pusne taq funkciq
Истинската услуга,която трябва да пуснат,за да можем да гледаме наистина телевизия е DVB-H.Това даже не е услуга,а технология,но никой не я тества у нас за съжаление.
-
Mobilec ti sled kato puska6 takava obqva za K750 i 8800 za6to ne si vdiga6 telefona ?!?!?!?DefaultUser написа: ↑10 окт 2005, 12:15Koga li 6te imame tv na gsm.i koi parvi 6te pusne taq funkciq
-
бе каква телевизия, засега има малко телефони който подържат тази услуга Samsung B-series, и второ тази технология тепърва ще се тества в европа (холандия и норвегия) засега услугата присъства повече от година в Япония и от 3-4 месеца в ю.Корея. Ние нямаме 3G още вие искате телевизия.DefaultUser написа: ↑10 окт 2005, 12:15Koga li 6te imame tv na gsm.i koi parvi 6te pusne taq funkciq
Харесаха ми манджите.Ще пробвам пълнено филе на РС-нали е малко по умен от тел.С шегите дотук.Наистина се правят опити.Последно чух за някакви опити в Оксфорд(града ,не университета)с коренно нова технология,но им трябва свободна радио честота,а такава в UK няма,та затова само временно са освободили.Мисля,че за новите 3G тел няма да е проблем да приемат.Не смятам да ставам мобилен тв фен,но все пак някой мачове,или F1 не са за изтърване. Не знам обаче как ще ни режат главите.А за филмите със субтитри-това изобщо не е проблем за смартовете стига да знаеш как.
Привет!
Не съм чел всички мнения....но...
Гледането на ТВ е реален факт - именно - от модели с real player през GPRS може да се гледа NOVA.
Не съм чел всички мнения....но...
Гледането на ТВ е реален факт - именно - от модели с real player през GPRS може да се гледа NOVA.