Koi GSM ima nai hubav i silen zvuk???
Koi GSM ima nai hubav i silen zvuk???
daite si mnenieto po vyprosa spored men nai dobrite telefoni po tazi tema sa: Motorola E1000, E1, E398, L7; SE K/D750,W800 i drugite W
Re: Koi GSM ima nai hubav i silen zvuk???
Nai dobriqt telefon za muzika i zvuk v momenta na pazara e Nokia N91, SE sa nazad sprqmo nego.
-
- Регистриран: 17 фев 2006, 22:57
Ама оточнете какъв звук. В слушалките или диектно за възпроизвеждане на звънене. Aко е за звука в хадсфреето определено моторолата не се вписева многого, а иначе нокиа и те не са нищо особено, освен в последните модели понеже са сключили някво споразумение с БОСЕ.
mi ot telefona a ne ot handsfree-to za6toto motorolite imat nekav 3D zvuk!!! a ot nokiite moje da se vkuchi tuk i 3250 i N-series
W800 има много силен и добър звук от слушалките , но иначе говорителя му е много слаб
slab mu e kato go pusne6 ot mediaplayer ili ot papkata ina4e ako go pusne6 ot: menu,settings,1pat na desno i 1pat nadolu si izbere6 pesenta dava6 select i sled tova kato vlezne6 nai odgore i natisne6 2pati * se 4uva 3pati po silno
nai mo6tna tonkolona ima SEP910
SonyE W550i e s 3D zvuk 40 tonova polifoniq,novite modeli na SE sa ve4e s 72 tovova polifoniq koeto pravi zvuka po iz4isten
Za sravnenie prehvalenata Nokia 6230 e s 24 tonava polifoniq,ose6ta se vednaga,a tova kak se 4yva tel e na edno ot purvite mesta,tel e vse pak:)
Za sravnenie prehvalenata Nokia 6230 e s 24 tonava polifoniq,ose6ta se vednaga,a tova kak se 4yva tel e na edno ot purvite mesta,tel e vse pak:)
Az v momenta sum sus NOKIA 6270 zvuni mnogo silno imastereo raz6irenie koeto dopulnitelno usilva zvuneneto kakto i dva govoritelq!polifoniqta mu e 64 kanala!A za slu6alkite e perfektna stiga ka4estvoto na pesenta da e dobro vadi sila da te uglo6i:))razbira se i silen bas ima!Za N70 su6to moga da trvurdq 4e zvuni silno i hubavo,no vseki si ima vkus i sam trqbva da re6i!
Az v momenta sum sus NOKIA 6270 zvuni mnogo silno imastereo raz6irenie koeto dopulnitelno usilva zvuneneto kakto i dva govoritelq!polifoniqta mu e 64 kanala!A za slu6alkite e perfektna stiga ka4estvoto na pesenta da e dobro vadi sila da te uglo6i:))razbira se i silen bas ima!Za N70 su6to moga da trvurdq 4e zvuni silno i hubavo,no vseki si ima vkus i sam trqbva da re6i!