KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
Re: NOKIA I SONY ERICSSON
mi kato v bg jiveqt samo selqni noo qsno 4e 6te ima mn SEk700 ili k500
:)))
selska mu rabotta
:)))
selska mu rabotta
-
- Регистриран: 27 сеп 2004, 21:26
ZA Evropa NOkia e nai uspeshtnite telefoni nqma kakvo da si prikazvame kakvo ima po sveta.NOkia diktuva modata v evropa towa e pak na koito ne mu haresva da hodi da pazari ot aZIq
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
Без съмнение, най ползваната марка е Нокиа. Аз съм с две Нокий 6230 и съм много доволен.
Re: KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
nokia e nai polzvanata! az imam SE K700i i e dobur s izklu4enie na joistika!!!
-
- Регистриран: 02 яну 2006, 19:55
Awe nai dobrata marka e SE i to4ka
-
- Регистриран: 03 дек 2005, 21:16
определено нокия са наи масови телефони а след тях са сони ериксон.но съм съгласен и с тези мнениа за моторолите-това са наистина добри и хубави телефони каквото и да говорят другите.аз лично имам в 600 и много си го харесвам нищо че е стар модел и има някои недостатъци.еми тва е :)
Re: basi tapata tema za tebe
nightwolf, евала,
аз имах mpx200 много як, принудих се да го сменя с mpx220 заради новата версия на win-a, в БГ mpx220 го продават с малко стар билд и е бъгав, но на www.surrealnetworks.com има доста стабилен 1.47 EMEA, откакто съм го флашнал не съм имал грижи вече 7 месеца.
Комбинацията е BMW + mpx220, изживяването е яко, хехехехе !!!
аз имах mpx200 много як, принудих се да го сменя с mpx220 заради новата версия на win-a, в БГ mpx220 го продават с малко стар билд и е бъгав, но на www.surrealnetworks.com има доста стабилен 1.47 EMEA, откакто съм го флашнал не съм имал грижи вече 7 месеца.
Комбинацията е BMW + mpx220, изживяването е яко, хехехехе !!!
Привет!
Вече има 1.53 )))
Вече има 1.53 )))
Аз съм си с K700i -> супер телефон ( за мене , за някой може да не е )
Няма какво да хвалите само имената на онези тухли ( нокиа ) , там или си купуваш име или си много прост за да дадеш цял джоб пари за една тухла , дето никаква работа не ти върши !
Айде някой върл фен на "тухлите" да ми каже един модел ( говоря за чисто нов телефон ) да е под 390 лева - да има блутуут , инфрачервен порт , дисплей ( поне 176 х 208 ) , камерата няма значение колко мегапиксела ще е , да има MP3 за звънене , гласово набиране или гласови функции , радио ( за предпочитане е да има ) и НАЙ-ВАЖНОТО ->>> ДА НЕ Е СИМБИАН !
Според мене такова чудо не съществува или ако са го измислили ще е над 400 или над 500 лева !
Няма какво да хвалите само имената на онези тухли ( нокиа ) , там или си купуваш име или си много прост за да дадеш цял джоб пари за една тухла , дето никаква работа не ти върши !
Айде някой върл фен на "тухлите" да ми каже един модел ( говоря за чисто нов телефон ) да е под 390 лева - да има блутуут , инфрачервен порт , дисплей ( поне 176 х 208 ) , камерата няма значение колко мегапиксела ще е , да има MP3 за звънене , гласово набиране или гласови функции , радио ( за предпочитане е да има ) и НАЙ-ВАЖНОТО ->>> ДА НЕ Е СИМБИАН !
Според мене такова чудо не съществува или ако са го измислили ще е над 400 или над 500 лева !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ти нормален ли си?То всеки е маняк на нещо,ама твоето май е болест.Сигурно сънуваш SE.Вече почвам да си мисля,че си имал полов контакт с някоя NOKIA,ама от по-старите дебели и дълги.И явно не е било приятно.