KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
Re: KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
abe brato kefqt me SE no softuerite im sa bugavi. osobeno na K700. nali? moqt telefon e siemens cf62. za sega nemie suzdaval problemi.
Re: KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
Един от "тухелните" фенове satman , ти сякаш само с нокиа си се родил и с нокиа ще умреш , чак толкова да ги "защитаваш" не ми се вярваше -> вече се уверих , че такива като тебе се чудят за какво да се "хванат" в форума и само като видят нещо против твоята любима марка и откачаш от яд !
За ilko_t : няма перфектен телефон , но за мене моя си е перфектен, за тебе твоя , за другите другия , така че не можеш да отречеш , че и другите нямат бъгове по софтуера !
За ilko_t : няма перфектен телефон , но за мене моя си е перфектен, за тебе твоя , за другите другия , така че не можеш да отречеш , че и другите нямат бъгове по софтуера !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 08:52
Nokia, поне от мен. От SonyEricsson получавам спонтанни и неконтролируеми нервни гърчове. Имам два телефона Nokia 6310i и Nokia 6230i. N90 също е добър - лично впечатление, но паричките са му доста и покупката му е доста необоснована. Ако искате 100% телефон и нищо друго правилната марка е Sagem - новите модели. Това е перфектния телефон на тема телефония, няма кой да му стъпи като качество на сигнала. Ако искате шарени дивотии и хахави мелодии вземете Ериксон (a.k.a. SonyEricsson). Имайте в предвид, че телефоните им, които правят статистика на използването и предвиждат оставащото време (най-популярния такъв е T68i) лъжат и често се случва по време на разговор телефона да се изключи, въпреки че е обявил време за разговори 2 часа. От друга страна Нокия пък лъже за слаба батерия, но това според мен е по-добрия вариант. Излизам от къщи с Low Battery предупреждение и ако не говоря много през деня телефона си изкарва. От момента в който даде това предупреждение до момента в който се изключи имате около 10-15 минути разговор, за което шапка им свалям!!!
Re: basi tapata tema za tebe
Искам да питам нещо за тази motorola MPx220
можели по някакав начин да и се сложи BG меню и на каква цена може да се намери такъв GSM
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
можели по някакав начин да и се сложи BG меню и на каква цена може да се намери такъв GSM
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!