Кой да бъде - Diamond или Cruise

vescherry
Регистриран: 12 фев 2006, 16:59

Кой да бъде - Diamond или Cruise

Мнение от vescherry » 21 дек 2008, 21:22

Не мога да си избера от тези два телефона. Диамант-а е по-нов - но няма слот за карта с памет и има слаба батерия, също така се цапа много при допир.Круиз-а е с по яка батерия, но пък е с по слаб процесор.
Вече и аз незнам, за това моля за съвет.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Re: Кой да бъде - Diamond или Cruise

Мнение от Loth » 21 дек 2008, 22:02

Аз бих се чудил м/у Diamond vs TyTn II, но в случай ,че имаш повече парички си вземи Raphael или Blackstone. Cruise с нищо не превъзхожда горепосочните модели ,че да си заслужава. Все пак ако сериозно си се спрял точно на тия два покета аз съм с две ръце за Diamond, дори мога да ти помогна да го оптимизираш.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 21 дек 2008, 22:52

Както е казал Loth, ако си се ориентирал твърдо към тези модели Diamond е по-добрият избор. Иначе наистина си заслужава да дадеш малко (или не чаак толкова малко) повече пари за HD. Ако не си се ориентирал твърдо към HTC, хвърли по един поглед на X1, Omnia и 5800.

faifa
Регистриран: 26 юни 2006, 22:44

Мнение от faifa » 22 дек 2008, 01:22

Минах и през двата и честно казано си имат достатъчно кусури. Круиза задържах два месеца и много му се кефех, въпреки че на слънце ме ядосваше яко. Диамандчето е много гот като го хванеш в ръка. Направо не ти се вярва колко е компактно. Дисплея е много по-добър и дори на светло се вижда!!! Но с тая батерия ме убива, да не говорим че ми се виждаше по-бавен от Круиза. Някой беше писал, че бил като спортна кола пред Е90 на Нокия, но не знам как е определил това. Забавни играчки на вече разумна цена. Аз, като по-консервативен, се върнах на добрата фирма с Е71. Дано съм бил полезен с личните си впечатления.

Отговори