Кой да избера Нокиа Н73 или Н80
Кой да избера Нокиа Н73 или Н80
Здравейте, мисля да си сменям телефона до няколко дни и съм се насочил към тези два модела. Въпросът ми е кой си заслужава повече? Аз лично съм се насочил към Н73. Другото което ме интересува е колко държи батерията на Н80, защото гледам има хора които се оплакват от нея. Моля обосновете си отговорите. Благодаря за вниманието!
Re: Кой да избера Нокиа Н73 или Н80
n80 mnogo qsno nqma kakvo da mu misli6 AMA IZOB6TO pone za tova 4e toi ima wi-fi a n73 nqma a i po kakvi li o6te ne ne6ta e po dobar
Ami ako nqma da ti triabva WiFi nqma kakvo da se chuduish.Tova e edinstvenia plius spored men na N80 (i displya e s po-dobra rezoliucia,no i na N73 ne otstapva).Inache kato bateria N73 se spravia mai dosta po-dobre.Inache za kamerata da ne govorime.
Избери: с WiFi, но определено с доста (наистина) кофти батерия, или без WiFi, но с доста по-добра батерия, която ти дава доста дълъг живот на тела при ползване на приложенията (щото тва нали са смартфони, та основно се ползват ПРИЛОЖЕНИЯ)!
Аз бях пред същата дилема и... I CHOOSE N73! Прецених, че на мен WiFi на този етап хич не ми трябва (за работа, иначе за гъзария ако ще е само - добре, ама пак нали сме в БГ, та тука тия технологии малко бавно ще се развиват и няма смисъл - СПОРЕД МЕН)! А пък и съм чел за този WiFi, то някак си още ми се струва, че хич не е доизкусурено като технология, като съвместимост на устройства и т.н. - СПОРЕД МЕН! Та на тоа етап според мен не си заслужава да жертваш предимствата на N73!
А, и не ги слушай, че му са кофти джойстика, пластмасата, копчетата и други такива щуротии!!! Глупости! Потребителска гаранция! Опа, и за дисплея - на N80 му бил "по-хубав дисплея" от на N73! ЕХААА! Резолюцията - да - ма тва означава ли, че ДИСПЛЕЯ е по-добър като ИДЕЯ! НЕ! Защото кво се получава - по-малък дисплей, по-голяма резолюция... АЙ ХОДИ СИ ТЪРСИ ОЧИТЕ (ми по-малки обекти)!
YoU ChOoSE
Аз бях пред същата дилема и... I CHOOSE N73! Прецених, че на мен WiFi на този етап хич не ми трябва (за работа, иначе за гъзария ако ще е само - добре, ама пак нали сме в БГ, та тука тия технологии малко бавно ще се развиват и няма смисъл - СПОРЕД МЕН)! А пък и съм чел за този WiFi, то някак си още ми се струва, че хич не е доизкусурено като технология, като съвместимост на устройства и т.н. - СПОРЕД МЕН! Та на тоа етап според мен не си заслужава да жертваш предимствата на N73!
А, и не ги слушай, че му са кофти джойстика, пластмасата, копчетата и други такива щуротии!!! Глупости! Потребителска гаранция! Опа, и за дисплея - на N80 му бил "по-хубав дисплея" от на N73! ЕХААА! Резолюцията - да - ма тва означава ли, че ДИСПЛЕЯ е по-добър като ИДЕЯ! НЕ! Защото кво се получава - по-малък дисплей, по-голяма резолюция... АЙ ХОДИ СИ ТЪРСИ ОЧИТЕ (ми по-малки обекти)!
YoU ChOoSE
По-добре вземи N80. Качество на изработка, дизайн и мъничко по-напред във функционално отношение. Какво ти пука, че ще зареждаш всеки ден батерията. Ще и "скъсаш" кокала за 8 месеца и ще си купиш нова. Не виждам какъв е проблема да вземеш още една при положение, че ще похарчиш немалка сума пари за тел!?
N73 изглежда скучен
N73 изглежда скучен
Еб..х м....му (их, хич не са разбра кво казвам)! Как ги изчисли тия 8 месеца! Не 7, не 9 - 8 МЕСЕЦА! Евала!!! Забравил си само седмиците та да мога да си направя бизнес план! Мда!
Ко друго да кажеш! Мирише ми на матем. гимназия + МЕИ = На изпържен мозъчец!
Мммм... вк(гн)усно!
Е, не! Чета и пак се ядосвам! Как така (ВЪЗМОЖНО ЛИ Е???) N73 да е скучен!
Направо незнам! Вие като пишете замисляте ли се?
Няма да чакам отговор, щото той е "не", ми ай вече се замисляйте! N73 скучен!?????
Ко друго да кажеш! Мирише ми на матем. гимназия + МЕИ = На изпържен мозъчец!
Мммм... вк(гн)усно!
Е, не! Чета и пак се ядосвам! Как така (ВЪЗМОЖНО ЛИ Е???) N73 да е скучен!
Направо незнам! Вие като пишете замисляте ли се?
Няма да чакам отговор, щото той е "не", ми ай вече се замисляйте! N73 скучен!?????