За много години първо:)
Много скоро ще имам карта VISA и ще мога да пазаря от интернет от цял свят ,и нещото което ме интересува е дали мога от BG да си купя примерно от USA телефон.
Искам да знам дали някой си е купувал така телефон от кой саитове и дали се плаща допълнително мито на границата в България!
Много ще се радвам да се включат повече хора който са си купували така телефони по интернет защото има много ментета сайтове.
Който знае да каже много ще съм му Благодарен!
Който знае да каже много ще съм му Благодарен!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Който знае да каже много ще съм му Благодарен!
Здр Аполоне ;) можеш разбира се само ако продавача се съгласи да достави пратката до БГ. Все пак не е само САЩ на тоя свят, а и пратка от там ще ти излезе по скъпо. За ментета сайтове не знам , за ментета продавачи гарантирам ;)).
Кпувай от eBay и плащай през paypal. Така няма да имаш проблеми и ако някой те излъже, си получаваш парите обратно.
Само,че имай си на в предвид,че като дойде тук на митницата ще трябва да плащаш доста допълнителни такси - 20% ДДС върху цената на продукта и доставката взети заедно други дребни такси до около 10% и няколко дни главоболия и загубено време .. ако си решил да си взимаш iPhone от ebay те съветвам да се въздържиш - цената ще ти излезе почти колкото му искат тук прекупвачите - поне 800лв ..
Ако купуваш Нокиа не плащаш нищо защото е от европейския съюз за другите ще ти искат мито + такси /продавача можеда го обяви за подарък и/или втора употреба но не е сигурно че ще мине номера/ най - добре от сигурен сайт или от Ибей като гледаш мненията за търговеца/feedback/.Може да купуваш и от ebay.co.uk тук всичко е без мито и такси защото е от EU в момента се продават много Н 95 които са апгрейд по договори, както и от др. европейски сайтове но цените не са с голяма разлика от тукашните.
Май излиза по евтено да се закупи от тук телефона отколкото по интернет:)
Благодаря все пак за отговорите.
Благодаря все пак за отговорите.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black