коледен бонус от вивател!
Re: коледен бонус от вивател!
Кой каквото иска да си говори, но това е наистина добър ход на vivatel към своите първи клиенти! Аз лично съм им абонат откато стартираха през ноември и оттогава и за миг не съжалявам, че съм към тях. На всеки, който не е доволен, че не получил бонус - да е станал абонат навреме, а не поради изгодните промоции. Затова, че е "ограничен" да го използва бонуса до 06.01.2007 - сега му се е паднало да говори на аванта!
Не сам адвокат на viva, но надали някой от другите оператори би направил нещо подобно, ако беше на мястото на vivatel като новак!
"Всички говорят"
Не сам адвокат на viva, но надали някой от другите оператори би направил нещо подобно, ако беше на мястото на vivatel като новак!
"Всички говорят"
hahaha, ти си ги говори... ама промоцията е насочена към тези 90% от картите, които след като са изговорени, не са ползвани... и сега ако не си презаредят ваучери, ще им отпаднат от бройката на "абонатите"... затова искат да ги накарат да заредят... и ако е истиснки подарък, защо се налага да зареждаш ваучер, за да си ползваш 12-те лева???? баси тъпотията...
подобно нещо направиха и мтел в последния месец преди свършване на безплатните прими...
подобно нещо направиха и мтел в последния месец преди свършване на безплатните прими...
ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВ!аз преди дни си пуснах ваучер и сега имам този бонус.казано е ясно!това е за всички които са с вивател от старта им!за всички които участваха в промоцията с връщането на кредита на 6 януари ако си спомняте.
След като не е прав...как ще обясниш следното:
Не малко хора получават тези 12лв. НО....цитирам: "...да и аз получих СМС самоче изненада казвами сметката Ви е временно ограничена, и неможе да набирам въпреки,че имам 12лв."
Иначе казано....иска се зареждане...
Слушам те...
Не малко хора получават тези 12лв. НО....цитирам: "...да и аз получих СМС самоче изненада казвами сметката Ви е временно ограничена, и неможе да набирам въпреки,че имам 12лв."
Иначе казано....иска се зареждане...
Слушам те...
lele,na teb pqna ti izleze ot ustata da obqsnqvash kolko sa zle vivatel i kolko dobre mtel.q se stegni be mom4e,ne izpadai v nervni krizi ili pone si vzemi hap4etata
ами ето ти обяснението:бонуса го получаваш на 7 декември,но валидността на картата ти е изтекла на 3 декември например и можеш да приемаш само входящи обаждания.този бонус не удължава вашия срок на валидност!именно за това не е с цел увеличаване на бройката активни сим карти!той е за лоялни към компанията клиенти.какво неясно има?
Някъде да забелязваш "обяснения"?!
Задавам въпрос...
От писанията .. очевидно нервната криза не е при мен...
А по повод М-Тел...ето ти четиво за размисъл: http://www.superbrandsbulgaria.com/index.php?id=4&news_id=4
Всичко добро...
Задавам въпрос...
От писанията .. очевидно нервната криза не е при мен...
А по повод М-Тел...ето ти четиво за размисъл: http://www.superbrandsbulgaria.com/index.php?id=4&news_id=4
Всичко добро...
Ок...благодаря за разясненето))
напротив - прав съм...
такива като теб, които си ползват картата, си получават подаръка и са доволни. не го отричам. но повечето са такива, които вече не ползват картата или са я изчерпали докрай. на тях им се налага да заредят допълнителен ваучер от мин 10 лв, с което хем ще дадат на Вива 10 лв, които иначе не биха дали, хем ще си удължат картата с 1 година и ще си се водят абонати, въпреки че пак ще изговорят парите и ще хвърлят картата в някой шкаф...
и пак казвам - ако беше истиснки подарък, нямаше да карат хората да си зареждат ваучер, за да ползват тези 12 лв...
такива като теб, които си ползват картата, си получават подаръка и са доволни. не го отричам. но повечето са такива, които вече не ползват картата или са я изчерпали докрай. на тях им се налага да заредят допълнителен ваучер от мин 10 лв, с което хем ще дадат на Вива 10 лв, които иначе не биха дали, хем ще си удължат картата с 1 година и ще си се водят абонати, въпреки че пак ще изговорят парите и ще хвърлят картата в някой шкаф...
и пак казвам - ако беше истиснки подарък, нямаше да карат хората да си зареждат ваучер, за да ползват тези 12 лв...
Ти като че ли изкарваш човека виновен,че си ползва картата???
Ти какво искаш не мога да разбера-да си купиш някаква сим карта,да не зареждаш нищо в нея 2-3 години и ако може някой да ти подарява периодично 10-12 лв,та да можеш да си говориш на аванта.Сигурно и тогава не би бил доволен.
Като не ти харесва какъв ти е проблема-хвърляй картата и готово.Ама май те е яд за 12-те лева,а?
Ти какво искаш не мога да разбера-да си купиш някаква сим карта,да не зареждаш нищо в нея 2-3 години и ако може някой да ти подарява периодично 10-12 лв,та да можеш да си говориш на аванта.Сигурно и тогава не би бил доволен.
Като не ти харесва какъв ти е проблема-хвърляй картата и готово.Ама май те е яд за 12-те лева,а?