Коледна промоция за предплатени карти

just_ase
Регистриран: 29 дек 2005, 10:14

Re: Коледна промоция за предплатени карти

Мнение от just_ase » 18 ное 2006, 20:52

добре бе аполон всеблаги.ходи се обрежи за коледа като си толкова умен и не си достоен за нас българите.

just_ase

Мнение от just_ase » 18 ное 2006, 20:55

всичко съм разбрал,но от написаното от вивател има някои не добре изяснени неща,които могат да се тълкуват по няколко начина.и сега ако взема да активирам един пакет летни свалки или някой друг,който не е от 7 лева и ми дадат безплатни минути и смси ще ти пратя сим картата по куриер да я изядеш като се пишеш на толкова разбрал и просветен.

just_ase

Мнение от just_ase » 18 ное 2006, 20:56

еми имам наблюдения доста спецялно за софия над 3г на мтел и глобул.много ми е интересно как вива ще направят по-добро.

just_ase

Мнение от just_ase » 18 ное 2006, 20:59

колега от както има вива съм се мотал с турска карта в тяхната мрежа и знам къде са имали мрежа и къде не.цяло лято съм ходил с тяхна карта за да гледам къде има мрежа и как е.спецялно за южна България с ръка на сърцето твърдя че мрежата им по нищо не се различава от тази на глобул в периода 2003-2004-та година,когато ходих и с една прима за да не остана без телфон някъде.

aqua_cool
Регистриран: 25 окт 2006, 01:53

Мнение от aqua_cool » 18 ное 2006, 21:09

vandal vij si li4nite syob6teniq

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 18 ное 2006, 21:12

Относно това:

''абе пичове не обвинявахте ли мтел и глобул че се мъчат да вържат рибки на договори и после промоции за припейда.сега вива не прави ли същото?вързаха хората на тогедъра и се пуснаха това.еми вярно че е до края на годината промоцията,ама човек може да набута 4-5 ваучера от 50лв и ще си има минути достатъчни за година-две напред, в зависимост от потреблението му."

мисля.че няма много разлика дали ще си на Тогедър или тази промоция.Дето викаш човек ще даде 200-250лв за ваучери и ще говори цяла година.Еми то на Тогедър ще даде същите пари и пак ще се пръсне да говори.Просто на някои хора им е по-удобно да предплащат мобилни услуги а на други да плащат на края на месеца.А и все пак лицата под 18 години не могат да сключват договори.

Като количество разговори/пари не виждам съществена разлика между тази оферта и Тогедър.

Относно диалога помежду ви нямам много какво да добавя и двамата сте прави за себе си,разбира се с изключение на някои фенски пристрастия.За мен всичко зависи от конкретната ситуация.Общия случай не съществува реално.Макар,че повечето хора говорят 60-80% с максимум 2-3 човека(а и на тях трафика им е основно в тази т.нар група),като изключим бизнес абонатите които вършат работа по телефоните си.

Та най-изгодни условия за такъв вид комуникация дава Вивател.Победител при категорията цена/качество вмомента е Глобул.Ако се взима в предвид само качеството МТел (макар,че откакто пак съм им отново клиент имам много сериозни съмнения за това).

hasta_la_vista
Регистриран: 26 авг 2004, 16:52

Мнение от hasta_la_vista » 18 ное 2006, 21:37

Незнам как успяхте за толкова кратко време толкова лошо да усерете темата!!!!

hasta_la_vista
Регистриран: 26 авг 2004, 16:52

Мнение от hasta_la_vista » 18 ное 2006, 21:42

За тези които не са разбрали:
Всички новоактивирани карти в периода 20.11-31.12 участва в промоцията!!!!!!!!!!!!!!!
Всичкиииииииииииииииииии новоактивирани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дано този път всички са разбрали вече промоцията!

just_ase

Мнение от just_ase » 18 ное 2006, 21:53

Обясни го на всеблагия аполон.ама верно ще намеря карта "летни свалки" ще я заредя с 50 лв и ще му я пратя да я изяде като няма 1000 безплатни минути.

just_ase

Мнение от just_ase » 18 ное 2006, 21:55

забравяш нещо много важно.махаме факта че не се обвързваш с договори...добре даваме 200лв за ваучери и получаваме минутите примерно за 1 година с тогедърва.но с тези пари на тогедъра са ти само минутите и смс-ите и всичко извън мрежата го плащаш,а тука имаш 200лв кредит и тях ги ползваш за разговори към бтк мтел,глобул,международни и тн.

Отговори