Колко често играете игри на телефона си?
Колко често играете игри на телефона си?
Не играя.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Колко често играете игри на телефона си?
И аз да имах такъв телефон, и аз нямаше да играя. :D
Не, дори и да имах като твоя пак НЯМА да играя.
Аз даже вградените на PC-то не играя.
Аз даже вградените на PC-то не играя.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мхм, защото на човек не му трябва ОС, нали? :D
Играя от време на време когато чакам някъде и няма Wi-Fi за интернет.
Need for speed: Undercover, Gameloft Asphalt, Gameloft Ferrari, Resco Bubbles и др. Освен това, не знам дали се вписва в тази анкета, но играя игри на компа, управлявайки ги от телефона :)
P.S. Keyone, стига си злословил, добър си му е телефона :)
Need for speed: Undercover, Gameloft Asphalt, Gameloft Ferrari, Resco Bubbles и др. Освен това, не знам дали се вписва в тази анкета, но играя игри на компа, управлявайки ги от телефона :)
P.S. Keyone, стига си злословил, добър си му е телефона :)
За мен са приоритетни съвсем различни неща от игрички за GSM, било то iPhone или някой друг.
На тебе в училище може това да ти доставя удоволствие, но това не значи, че всеки човек е тръгнал да си играе игрички на телефона.
Тогава с какво работи PC-то, ако "не му трябва ОС" ?
Както казах: дори вградените игри на Windows-а НЕ играя, а ти тръгна на телефон да се заяждаш.
На тебе в училище може това да ти доставя удоволствие, но това не значи, че всеки човек е тръгнал да си играе игрички на телефона.
Тогава с какво работи PC-то, ако "не му трябва ОС" ?
Както казах: дори вградените игри на Windows-а НЕ играя, а ти тръгна на телефон да се заяждаш.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Centur, в повечето Сони Ериксони има вградена една много хубава игричка, казва се Deep Abyss, едно време много я играех :)
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Някога като излезнеше някоя нова машинка(компютър) за нея се съдеше по това как се справя с дадена игра или с изчисления на движение на някое небесно тяло(да се предвиди орбитата). И сега мисля че нещата не са се променили даже и за телефоните. Всеки нов се тества именно с това как се справя с дадена игра спрямо други телефони. Това е и си остава мерило за качествата на даден телефон. Някой от най-великите програмисти са станали такива именно като са привлечени от дадена игра и това как е създадена. Създаването на игра е върха в творчеството на програмирането. Няма друго нещо апликация или програма, която да е толкова трудоемка и толкова сложно като създаването на една игра. Така, че за мен е глупост да се говори колко е несериозно е да се играе пък било то и на телефон. Аз самия имам няколко телефона и си разцъквам най-редовно. Според мен телефоните с хардуерни бутони са пред тъчскрийните специално за игри. Играя предимно на Н95 8гб. На него имам емулатир на МАМЕ и играя над 1200 игри . Имам и емулатор на СегаМегаДрайв със много яки игри. Да не споменавам пък Енгейдж които имат много яки игри и ако имах емулатор щях да ги играя и на компютъра :)
Спомням си в к750 имаше егати якия тенис.
По темата в последно време всеки ден(ама това е моментно състояние:D), тва кът да роуп, се оказа голяма зарибявка е превъртях я, а и излезе епик уорс, който последните два дни хапва батерията за минимално време, а излязоха и лотр и рейдж инак пс игри не играя сигурно от 5-6 години.
По темата в последно време всеки ден(ама това е моментно състояние:D), тва кът да роуп, се оказа голяма зарибявка е превъртях я, а и излезе епик уорс, който последните два дни хапва батерията за минимално време, а излязоха и лотр и рейдж инак пс игри не играя сигурно от 5-6 години.
[B]keyone[/B], понякога се държи като някое дете, каквото предполагам все още е.