Колко често сменяте телефона си?
Re: Колко често сменяте телефона си?
Освен слушалките, има и още една категория устройства наричана телефони, въпреки че на практика са компютри. И точно в тази категория развитието е с доста големи темпове, за това хората ги сменят по-често.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]Според мен има съвсем малко хора, за които телефона е жизнено важен. За всички останали телефона е просто начин да комуникират и реално никой няма нужда повече от една слушалка. Така че много хора избират вече да си ползват апарата докато в него има живот вместо да купуват нещо само защото е по-ново, но не му използват никоя от новите функции.[/Quote]
Точно така. 90% са в тази категория. Останалите 10 % са лапета и тук там някой мобилно зависим бизнесмен. Към днешна дата много мой познати си купуват като нови елементарни телефончета от типа слушалка. И това не е въпрос на липса на пари , а на липса на келешлък (yes)
Точно така. 90% са в тази категория. Останалите 10 % са лапета и тук там някой мобилно зависим бизнесмен. Към днешна дата много мой познати си купуват като нови елементарни телефончета от типа слушалка. И това не е въпрос на липса на пари , а на липса на келешлък (yes)
Ами не си прав.Повечето хора си купуват елементарни апарати най-вече поради липса на време и желание да открият възможностите на hi-tech smartphones :D
-
И като ги открият срещу хилядарка, после к`во да ги правят ?
Как какво?!?!Ще ги използват естествено.Сега ти ако си безразличен е друго.И повече няма да отговарям на подобни задявки.
Който иска иска.Никой не е накаран насила.:|
Който иска иска.Никой не е накаран насила.:|
-
E да де, ама НЕзаинтересованите сме 90% за който проценти вече и писах по-преди
Съгласен съм че все повече телефони имат функции които ги имат и компютрите, но все още никое от тях не може да замени пълната функционалност и удобство на една настолна машина. А това че хората сменят телефона си по-често не значи че реално имат нужда от това.
Напьлно сьм сьгласен.
АЗ тилифон ни сменям. Още си ползвам N95 8GB и няколко ретро модела.
Сега чакам 8850 тези дни да получа. Това ще ми е една малка радост ;)
Сега чакам 8850 тези дни да получа. Това ще ми е една малка радост ;)
[Quote]Съгласен съм че все повече телефони имат функции които ги имат и компютрите, но все още никое от тях не може да замени пълната функционалност и удобство на една настолна машина.[/Quote]
Идеята изобщо не е да замести настолната машина, а да е имаш компютър 24/7 заедно с теб. Независимо дали си в тоалетната, в леглото, в заведение, в рейса, в планината,...
Идеята изобщо не е да замести настолната машина, а да е имаш компютър 24/7 заедно с теб. Независимо дали си в тоалетната, в леглото, в заведение, в рейса, в планината,...