Колко често зареждате телефона си?
Колко често зареждате телефона си?
na 1 sedm. 2 puti
Re: Колко често зареждате телефона си?
vednaj na sedmica i to ako go izpolzvam zdravo
1. НОКИЯ Н70 - държи ми 2 дена батерията,демек през ден зареждане(3 пъти седмично).
2. НОКИЯ 6230 - 3 дни ми държи батерията, т.е. 2-3 пъти седмично,зависи колко слушам МП3'и и колко говоря...
Брат ми е с НОКИЯ 1100 и батерията му държи 11-12 дена ;) а вие поне изяснявайте с кви телефони сте ве пичове ? аз казах,казвайте и вие ;)
Щото то и от телефона си зависи колко щи държи батерията.Ако е смартфон не ще държи много :), но ако е нещо като 1100 .... без сравенение!
2. НОКИЯ 6230 - 3 дни ми държи батерията, т.е. 2-3 пъти седмично,зависи колко слушам МП3'и и колко говоря...
Брат ми е с НОКИЯ 1100 и батерията му държи 11-12 дена ;) а вие поне изяснявайте с кви телефони сте ве пичове ? аз казах,казвайте и вие ;)
Щото то и от телефона си зависи колко щи държи батерията.Ако е смартфон не ще държи много :), но ако е нещо като 1100 .... без сравенение!
ами аз го зареждам много често всъщност докато съм на работа или до компютър седи постоянно в usb-то, говоря много, ползвам месинджъри, понякога слушам музика а батерията не е много стабилна
NOKIA 1110 10 dni 1 4as razgovri
kolko pari e tozi telefon v momenta?
е на 4 дни, лъжа и измама, или не се говори по телите..