Колко услуги (дом. интернет, фикс. и моб. телефон, телевизия и т.н.) о
Колко услуги (дом. интернет, фикс. и моб. телефон, телевизия и т.н.) о
Малко телефония и малко мобилен интернет.
Интернета се състои в това, че от време на време си зареждам пакет 10 МБ за 2.90 лв (с период на активност 30 дни) на б-кънекта, но не мога да ги изразходвам, накрая все ми остават 1-2 МБ и 30-те дни изтичат (то скайпа и Операта с турбото са супер икономични). Кофти е така с тези кратки периоди на активност.
Интернета се състои в това, че от време на време си зареждам пакет 10 МБ за 2.90 лв (с период на активност 30 дни) на б-кънекта, но не мога да ги изразходвам, накрая все ми остават 1-2 МБ и 30-те дни изтичат (то скайпа и Операта с турбото са супер икономични). Кофти е така с тези кратки периоди на активност.
Re: Колко услуги (дом. интернет, фикс. и моб. телефон, телевизия и т.н
една - мобилен телефон, но за съжаление на два оператора :S
Една и аз. ТВ не гледам (А и да гледах щях да си пусна на Мегалан, а не Quarto-то - все още може и на Мегалан), за домашен телефон не виждам защо да плащам, като мога да си ползвам софтуерен телефон без такси (И го правя), мобилен интернет с дейта сим не виждам за какво ми е освен ако не ползвах извън градовете (За останалото си има Wimax на който му трябва мобилен - по-малко пари, постоянна скорост без първоначално включени MB и т.н. разбира се и GSM-и, където дейта сим пак не се вписва). :)
Ползвам мобилна телефония и мобилен интернет. Мобилните оператори, дори и БТК, нямат 100% покритие на всичките си услуги.
Всичко от изброеното ползвам:)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Трипъл плей на близу и два мобилни на различни оператори.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Като казвате мобилен телефон и мобилен интернет това за една или за две услуги го броите? Според мен е редно мобилния интернет въобще да не се споменава, като услуга ако се използва с моб. телефон. Изключение би било ако се използва от лап-топ например посредством устройство, в противен случай си става въпрос само за една услуга на оператор - мобилен телефон (с мобилен интернет, смс-и, ммс-и и т.н.) ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ами имам мобилен интернет към единия телефон ама не съм го споменал.Предполагам че и останалите правят разлика.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Интернет не ползвам много, така че ползвам само мобилен с дейта карта, мобилен телефон и Quarto - значи 3 услуги ползвам, за стационарен телефон по-скоро Skype ;).
1, ма ако можеше и без нея бих минал.8)