Колко време ви държат батериите и колко време ги зареждате?:)
Re: Колко време ми държат батериите и колко време ги зареждате?:)
Имам няколко телефона.К750 ми държи 1 ден като говоря по 2 часа на ден.Н70 държи 2 дни с нормални разговори,1100 държи 7 дни само на стендбай - и трите са нови телефони на по 1 месец.Досега честно казано нямам телефон дето да не го зареждам ако не всеки ден то поне на два дена веднъж.От М-тел ми казаха да не гледам какво пише в характеристиките т.к са при оптимални условия а при нас не са.
Какъв, телефон ползваш????
-
- Регистриран: 12 юни 2006, 17:34
as sam s A920 zarejdam go 3 4asa i me dyrji kam 10 4asa
-
- Регистриран: 12 юни 2006, 17:34
tva vaji samo za NiCd i NiMh za6toto te imat pamet. Dimek ako zapo4ne6 da zarejda6 napolovina zaredena bateriq sledva6tiq pyt tq 6te se zarejda do tam otkydeto si po4nal da q zarejda6. Pri LiIon tva e izbegnato.
Re: Колко време ви държат батериите и колко време ги зареждате?:)
Винаги съм започвал зареждане когато телефона започне да пищи че няма батерия. Не съм имал проблеми с батерийте на SE, Motorola, NEC, Sharp, и повечето нокии.
моя ми държи 2 дена, зараждам го 2 часа!
Re: Колко време ми държат батериите
Ами някой може ли да обясни изказването за вредата от изтощавеното до край че ми стана интересно
Момчета вие сте аматьори, моя телефон 1110 държи 260 часа +, е сега не говоря по 1 час на ден, признавам и все пак. А вие си джиткайте на цветните дисплейчета и си носете зарядното даже и докато сте в тоалетната :РРР
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
имам к700и и ми държи по 3-4 дена като го зареждам само когато ми пиукне...
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
D600-zarqjdam 2 4asa durji 2 dena s dosta govorene 8800-2 4asa zarejdane den,den i polovina kara s govorene.