Коя е най-нелепата ситуация, при която ви е оставял телефона?
Re: Re: Коя е най-нелепата ситуация, при която ви е оставял телефона?
[Quote]И в крайна сметка изчаквам да пуснат тока (един път реших да го чакам по-дълго време и съм заспал на бюрото). Имам и лаптоп, но батерията му е развалена и работи само като е включен в мрежата. В такива моменти се чувствам като в пещера.[/Quote] И аз съм така колега, щом загърми и засвятка на вилата ми и тока спира - за това съм си купил UPS 1300VA. Добре, че клетката на Теленор на отсрещния баир и тя вероятно е с автономно захранване, защото мобилният ми нет не спира, когато спре тока.
Re: Коя е най-нелепата ситуация, при която ви е оставял телефона?
Кратка история с доста нелепа ситуация. На работа съм и тренирам. Правя последно упражнение за трапец с 40 килограмови дъмбели. Стелажа с дъмбелите е близо до най-удобния контакт за зареждане, а там беше боднат htc desire hd на една година телефон. Дъмбелите по принцип са правени в час по трудово и много често заварките не държат.:D Та както и да е - правя си аз повдигания и в един момент едната част на дъмбела се откъсна и се заби право в дисплея на телефона. Не бях виждал такова нещо. По средата на екрана имаше широка дупка, като лента, а самото стъкло по края беше станало на дъвка. Острата част на метала се беше врязала дълбоко, минавайки през процесора и шасито, като през масло. Още го пазя с другите телефони за спомен от злополучният ден. Нелепо и смешно и не съжалявам за този телефон, защото беше уникална пръчка. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra