Коя е най- тъпата тема във форумът
Re: За темите във форума на MB
Просто размишлявам "на глас" както се казва :)). Ама мисля, че е добро предложение.
az sym za. nai-golemite izcepki da se otdelqt i da moje 4owek nqkoi pyt kato iska da razpusne da si otiwa tam i da si 4ete prostotii na wolq.Wse pak ne e lesno da se izmislqt i super typi wyprsosi nie se smeem no kato se zamisli 4owek ne wseki go umee towa-naprawo e izkustwo za mene
Моето предложение е да се направят раздели. Да има такъв "какъв телефон да си купя" защото мен изобщо не ме интересуват теми от рода на "Кой телефона да избера - левия или десния" или "сравнете този телефон с онзи" от този роди има хиляди теми и ми е чудно как не ги насравняваха най-накрая тези телефони! Странното е че има 2-3 модела и непрекъснато ги сравняват само тях. Всички тези неща са толкова субективни. Как някой друг ще ми казва и избира моя телефон не мога да разбера!
Също така да има раздел "най-добрия...", че не мога да разбера какво ще му стане на автора, като някой му каже че телефона му е най-добрия, а за най-добрата марка TFT дисплени не знам какво прави в този форум!?
Та - направете раздели и всеки да влиза в този за който се интересува, а не всичко да е накуп. А и така хубавите и ценни теми няма да се затискат с тъпотии.
Също така да има раздел "най-добрия...", че не мога да разбера какво ще му стане на автора, като някой му каже че телефона му е най-добрия, а за най-добрата марка TFT дисплени не знам какво прави в този форум!?
Та - направете раздели и всеки да влиза в този за който се интересува, а не всичко да е накуп. А и така хубавите и ценни теми няма да се затискат с тъпотии.
Хубаво е да има раздели, но трябва да знаете, че каквито и раздели да има, който пише глупости, пак ще си пише глупости. Мислим по този въпрос от месеци насам и приемаме всяко разумно предложение:)
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: Коя е най- тъпата тема във форумът
Най тъпите теми, са тези, който не са за тук, а те са много. Все пак това е форум и се предполага, че в него ще си помагаме и учим взаимно, нали?
-
- Регистриран: 02 яну 2006, 19:55
Emi taz e nai tapata tema !!!
Прочети я цялата и тогава дрънкай.
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
Tvoita!!!
"MOLQ DAITE IDEQ" - Ами пита човека къде да си инвестирал парите.Първо-изклютиелно тъп въпрос и второ не му е тука мястото.
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=81601&cat_id=0