Коя е предпочитаната комбинация за мобилен бизнес?
Коя е предпочитаната комбинация за мобилен бизнес?
zabravili ste prenosim komputur + smartphone:)
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Коя е предпочитаната комбинация за мобилен бизнес?
kakav biznes kakvi 5 leva:)) to dne6nite biznesmeni ne im trqbvat word dokumenti nito OS :) trqbva im edin CLS55 Amg ili G500
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
:)))))))) dobre kazano.Moje i S55AMG
prenosim komputyr e vajen,no ot smartphone mislq 4e nqma nujda edin obiknoven telefon 6te e nai-dobre;)
Мобилен бизнес. Хм, звучи интересно. Сигурно имаш предвид някой модел GSM. Сделките и разговорите с клиенти може да се проведат и с модел малко над 100 лева. Да имаш скъп телефон не значи, че си бизнесмен(или дама). Дори според мен е глупаво да затвориш близо 1000, а и повече лева в някакъв GSM. Eдва ли някой използва пълните функции, некви приложение, не знам си к'во... Фукат се. хахахах
ne trqbva im buhalka i kolkoto se moje po golqma prilika s maimuna.
Да така е те смартовете вече са с размери на нормални телефоните така че това определено е един от най-добрите варианти.Но за мен поне още по-добър е смартфон + TabletPC
-
- Регистриран: 25 дек 2005, 22:23
Az sym tvyrdo za laptop tabletpc e mnogo skypo i paqntovo a ne vyr6ikoi znai kolko po dobra rabota + smartphone zalagam na SE P910i nai dobre siz zemi i nqkyf Cyber Shot sony imat edin mn dobar model T7, za6toto kamerata na smartphona ne e dostaty4no dobra
-
- Регистриран: 12 ное 2005, 21:28
За твое съжаление аз не забравям :)))))))))))))
za6to ti e taq prilika, kato moje naprao da si maimuna haha a i ne samo mercedes e... i audi staa. a i metalnite trubi vur6at raota, ne samo buhalkite ahahah