Коя марка смартфони предпочитате, и защо мислите че е по-добра от другите?
Коя марка смартфони предпочитате, и защо мислите че е по-добра от другите?
Който от вас е купувал различни марки смартфони, може би си е изградил някаква представа, кои са по-добри и кои не толкова.
На базата на моят опит мога да кажа, че всички са на кантар, но самсунг правят най-качествените смартфони според мен. Те са епъл при андроид. Не ангажирам никого с моето мнение, но със сигурност следващият ми смарт, ще е на тази компания.
Имал съм какво ли не, та чак до китайски (сега леново) телефони и всички са с много добра изработка, но съм забелязал, че най-малко хардуерни дефекти дават предложенията на самсунг при андроид.
Вече не си сменям толкова често телефоните, и гледам да го правя, когато преподписвам договор към съответния оператор, или когато телефона ми сдаде багажа. Това се случва веднъж на 1,5-2 години, че и повече.
Вие коя марка предпочитате, и защо?
На базата на моят опит мога да кажа, че всички са на кантар, но самсунг правят най-качествените смартфони според мен. Те са епъл при андроид. Не ангажирам никого с моето мнение, но със сигурност следващият ми смарт, ще е на тази компания.
Имал съм какво ли не, та чак до китайски (сега леново) телефони и всички са с много добра изработка, но съм забелязал, че най-малко хардуерни дефекти дават предложенията на самсунг при андроид.
Вече не си сменям толкова често телефоните, и гледам да го правя, когато преподписвам договор към съответния оператор, или когато телефона ми сдаде багажа. Това се случва веднъж на 1,5-2 години, че и повече.
Вие коя марка предпочитате, и защо?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Коя марка смартфони предпочитате, и защо мислите че е по-добра от другите?
Как кой?
Само Хайфон бе брато(yes)
Всички чакаме септември, кинтите са готови, само бижутата да дойдат.
Само Хайфон бе брато(yes)
Всички чакаме септември, кинтите са готови, само бижутата да дойдат.
LG и Samsung се наложиха от доста време като лидери при смартфоните. Имам предвид хардуер, дизайн и най-вече софтуерна поддръжка. Не заключват телефоните и могат да се модифицират и надграждат. Има много голями и дружелюбни общности и разработчици. Това позволява на телефонът да работи с най-новите версии на андроид, които официално не са пуснати. От своя страна това значително удължава срока на експлоатация на телефона. В края на краищата напоследък софтуерът се оказва решаващ.
Като казвам, че правят най-добрите сдмартфони имам предвид флагманските модели. Не говорим за телефони самсунг или елджи за по 150 лв. Нека хора, които са си купили такива телефони и не са доволни да не съдят марката. Това са бюджетни телефони направени с редица компромиси.
Като казвам, че правят най-добрите сдмартфони имам предвид флагманските модели. Не говорим за телефони самсунг или елджи за по 150 лв. Нека хора, които са си купили такива телефони и не са доволни да не съдят марката. Това са бюджетни телефони направени с редица компромиси.
Sony Ericsson по принцип, но в момента LG, защото предлагат най-много за цената си и са едни от малкото, които не се опитват да се слеят с тълпата. На китайците още не мога да се доверя.
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
Самсунг еднозначно за мен са Дъ Бест във високия ценови клас. Имам S4, S6 edge plus и чистият S7. Ползвам сега и едно таблетче с LTE от тях-Galaxy Tab S2, също с невероятно добър дисплей и качество на изработка. Иначе през ръцете ми са минали какви ли не смартове: и Нокии, и Мотороли, и с Леново се мъчих известно време... дървенцата аз имам навик да ги подарявам, малкият ми племеник често намазва аванта, но в ръчичките му дори и жълто паве от площад Батенберг не би оцеляло повече от 20 дни. И да-тъпотията явно е доста прилипчива, та няколко години назад си купих Айфон5s... кво да ви кажа за него освен, че няма да повторя. Китайци прочути със своята неизвестност, съм нямал никога (не искам и да имам), та за тях мнение нямам.
iPhone - заради здравината, удобството за ползване, дългогодишната поддръжка (поне пет години пълноценно ползване и четири години ъпдейти на iOS!). От Андроид устройствата - НТС-то (М серията) - заради здравината, интерфейса Sense, сравнително дългато поддръжка (поне две години) и уникалният стерео звук и Xiaomi - заради отличното качество на ниска цена и продължителната поддръжка (особено на Miu интерфейса).
<<< iPhone >>>
+ бързи ъпдейти;
+ аксесоари;
+ поддръжка и гаранционни усповия;
+ качествена изработка;
+ държи цена /"на старо";
+ iOS се държи стабилно и телефона не ме е предал в нито един момент;
+ бързи ъпдейти;
+ аксесоари;
+ поддръжка и гаранционни усповия;
+ качествена изработка;
+ държи цена /"на старо";
+ iOS се държи стабилно и телефона не ме е предал в нито един момент;
Re: Re: Коя марка смартфони предпочитате, и защо мислите че е по-добра от другите?
Iphone
--- много затворена екосистема.
--- висока цена спрямо качество и вложени части (хардуер).
--- много затворена екосистема.
--- висока цена спрямо качество и вложени части (хардуер).
Re: Re: Re: Коя марка смартфони предпочитате, и защо мислите че е по-добра от другите?
Здравейте, колега.
Заглавието е "Коя марка харесвате", а не коя марка "хейтвате".
Поздрави
Заглавието е "Коя марка харесвате", а не коя марка "хейтвате".
Поздрави
със сигурност Самсунг и въобще не се оглеждам за друга марка