Коя облачна услуга използвате най-често?
Коя облачна услуга използвате най-често?
Понеже от форума никога няма да оправят тази гешка 404 и реших да пусна тема за облачните услуги ;)
Аз използвам МЕGA,а вие?
Аз използвам МЕGA,а вие?
Re: Коя облачна услуга използвате най-често?
Основно OneDrive (там имам 30GB пространство). Dropbox по принцип най-много ми допада (имам почти 10GB-та), но понеже съм го препълнил искат абонамент, за да ми махнат ограниченията на трафика, а при условие, че гъмжи от алтернативи няма смисъл.
Други, които ползвам за бройка: Degoo (100GB безплатно) и pCloud (128GB с план от Vivacom).
Други, които ползвам за бройка: Degoo (100GB безплатно) и pCloud (128GB с план от Vivacom).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Коя облачна услуга използвате най-често?
Гугъл, Майкрософт и Дроп.
Re: Re: Re: Коя облачна услуга използвате най-често?
Преди няколко години само приложението на Yandex disk ми продължаваше нормален ъплоуд след прекъсване на връзката, но много резнаха безплатното пространство. Към настоящем Gdrive, Mega. Dox abv също от време на време.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
50GB от iCloud. За момента ми стигат.
Google Drive & One Drive. На други нямам доверие.
-
Последна промяна от npet на 23 юли 2020, 12:26, променено общо 1 път.
-
MEGA. Спрях да ползвам Google Drive=
В момента ползвам безплатния двугодишен период на OneDrive за 100 ГБ, който беше с телефона ми, но той скоро изтича и мисля да сменя на Google Drive и да плащам за 100 ГБ.
В момента OneDrive прави някои проблеми, изчезващи снимки или по-скоро трудно навигируеми папки и затова искам да го сменя след безплатния период.
Мога ли да си платя за Google Drive през VPN от Щатите например, където би ми излязло с 14% по-евтино, и да си ползвам облака от България без VPN-a. (Ако го купя през VPN за Индия, ще ми излезе с 25% по-евтино, но не знам как банката ще ми таксува индийските рупи.)
Някакви идеи дали това би било възможно?
В момента OneDrive прави някои проблеми, изчезващи снимки или по-скоро трудно навигируеми папки и затова искам да го сменя след безплатния период.
Мога ли да си платя за Google Drive през VPN от Щатите например, където би ми излязло с 14% по-евтино, и да си ползвам облака от България без VPN-a. (Ако го купя през VPN за Индия, ще ми излезе с 25% по-евтино, но не знам как банката ще ми таксува индийските рупи.)
Някакви идеи дали това би било възможно?
Re: Re: Коя облачна услуга използвате най-често?
Аз предлагам Xiaomi dual apps или с dual Space от Google play клониране на приложението и два безплатни акаунта в Mega по 50 gb. :)