Купували ли сте телефон втора употреба?
Re: Купували ли сте телефон втора употреба?
ДА! Много пъти и не мога да се оплача. До сега съм попадал на коректни продавачи, дано така да е и за в бъдеще.
Най-доброто мнение!
Много си прав
Евала същото е и моето мнение
Много си прав
Евала същото е и моето мнение
e kva ti e garanciqta che nqma da e defekten i da e po servizite, az bqh si zel chisto nova Nokia N90 i visq 4 meseca po servizi, to beshe bateriq, smeniha mi q posle se okaza che e ot samiq telefon, smeniha mi go posle kamerata ne iskashe da snima posle pak mi go smeniha i posle neshto pochna da izkliuchva sam, i beshe mi pisnalo da se zanimavam i go prodadah na edin balyk za 800lv predi 7-8 meseca, hem tel-a beshe ot M-Tel , tyi che vaobshte ne se lyji che kato ti e nov telefona she e super zdrav, imam slujebna nokia 3230 i go zeh vtora ryka , beshe polzvan 1 godina i az go polzvam veche 7 meseca , i ne mi e dal defekt, taka che si napravete izvodite :))
Според мене втора ръка телефони предлагат повече екстри отколкото да взема един нов ;)
Никога не съм си купувал телефон втора употреба :) и не възнамерявам да го правя и в бъдеще ...
абсолютно съгласен,не съм толкова богат че да си купувам евтини(или стари)неща
постоянно
никакви грижи
по добре 2 2ра ръка отколкото 1 чисто нов
2 е повече от едно нали?
никакви грижи
по добре 2 2ра ръка отколкото 1 чисто нов
2 е повече от едно нали?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Риска да се купи телефон втора ръка е прекалено голям и често пъти не си струва.Аз съм си патил от такъв телефон,въпреки че беше с гаранция,а направо не завиждам на хората които си дават парите за някакви скъпи телефони без никаква гаранция,че няма да се скапят на втората седмица.
Но всеки сам си преценява-моя съвет е категорично да не се рискува с такъв телефон!
Но всеки сам си преценява-моя съвет е категорично да не се рискува с такъв телефон!
Vij hem si prav hem ne si
Izviniavay no koito iska da si kupuva chisto nov tel s garancia
i kakto vijdash po gornata tema kakvo ti pokriva garanciata
nito displey nito lentov cabel s edna duma dryj mu huia da se obuia
Izviniavay no koito iska da si kupuva chisto nov tel s garancia
i kakto vijdash po gornata tema kakvo ti pokriva garanciata
nito displey nito lentov cabel s edna duma dryj mu huia da se obuia
Затова винаги си взимам телефон при който няма вариант да има лентов кабел и други много чупливи неща.Независимо, че съм си купил няколко 9300 където от отваряне може да възникне проблем но няма, хората и сега си ги ползват със здраве.
Но пак ще се повторя, ако си купуваш телефон и искаш да му всичко наред:
-някаква гаранция
-пълен комплект
-ДОКУМЕНТИ
по-добре нов.
Но пак ще се повторя, ако си купуваш телефон и искаш да му всичко наред:
-някаква гаранция
-пълен комплект
-ДОКУМЕНТИ
по-добре нов.