kvi pedimstva dava operacionnata sistema
Re: kvi pedimstva dava operacionnata sistema
e neznam.. a i neme greee osobeno.. az ne bih si vzel takyv telefon samo zada moga da redaktiram word i excell ida igraq po hubavi igri... otgore na si4ko na cenata na o6te poluvin telefon... nad moq.. ;)
Благодаря ти, Ксениум. Съжалявам, нямах възможност да отговоря вчера. За съжаление мога да използвам джава приложения само чрез WAP, тела ми е самсунг. Имам и панасоник vs6, но там ситуацията е същата. Все пак благодаря.
6tom si fen4e na linux,vig N800 i 770!Vsi4ki smartove na nokia sa istinski,i tova 4e ne redaktirat fabri4no office dokumenti,ne zna4i,4e ne mogat.pri update ili svaliane na alternativna programa moge6.Osvedomi se 4e N95 ve4e e 1248lv.V momenta polzvam UIQ 3.0 na vaprosnia P990 i pi6a ot nego.Niamam problemi,a programi kolkoto iska6-seclub,mobile9...Ima mnogo prosto triabva da se razrovi6.WM e nai-darvenata OS,imal sam S200 i znam.Mnogo grozen interface,bagva mnogo 4esto a i triabva da se zatvaria6 programite ot task manager.Ugas,hora ne si kupuvaite WM smartfon ili PDA.Samo HTC Shift e izklu4enie,ama to e na Vista.Taka 4e sega si vzemam N95 i tolkova,kagi mi ne6to koeto edno WM5 ili 6 ustroistvo moge,a N95-ne!?(dori senzornata navigacia e neudobna,za6toto ti triabvat 2 svobodni race!)
В крайна сметка въпроса не е коя е най-добрата ОС , а какво всяка дава пред обикновените телефони.
@aqua_cool това дали ти би си купил или не смартфон си е твой избор. Но да обесняваш ,че било безмислено и ,че били само за тинейджъри е малко глупаво.
Просто предимствата са безспрони , а дали ти искаш ги ползваш или не , това е друг въпрос.
@aqua_cool това дали ти би си купил или не смартфон си е твой избор. Но да обесняваш ,че било безмислено и ,че били само за тинейджъри е малко глупаво.
Просто предимствата са безспрони , а дали ти искаш ги ползваш или не , това е друг въпрос.
Izlishno e da obqsnqvam kakvo mogat da pravqt smart telefonite povecheto ot vas znaqt mnogo dobre. No eto naprimer v momenta pisha ot moq smart, izkluchitelno mnogo sym dovolen ot vryzkata. Imam nujda ot internet neprekysnato za rabota i informaciq. Ne znam kak stoqt neshtata v bulgaria, no tuk veche nqmam nujda ot laptop. Nqma bygove nito dropva, vryzkata e stabilna i e free;). Nikoga nqma da gledam film ne e udovolstvie spored men. Rqdko slusham radio ili muzika, no polzvam chesto kamerata. Ostanalite prilojeniq sa mi nujni neprekysnato. Kato cqlo smarta e golqmo ulesnenie. Samo se nadqvam da izleze neshto s mnogo dobra bateriq i da se pobira v djoba mi;). Za syjalenie se nalaga da polzvam vtori telefon za razgovori
-
- Регистриран: 28 апр 2007, 14:34
Операционната система напрактика прави мобилния телефон на джобен компютър. Има възможност за инсталиране на най-разнообразни програми (включително игри). Така имаш мобилен телефон и компютър. Някои GSM-и (като N95) имат и много добри камери, GPS модул и така в една сравнително малка кутиика имаш абсолютно всичко
Тия безценни съвети ги дай на Нокия и
SE,да не си хвърлят милионите за Symbian.Нокия вероятно ще спират S40,
само нисък клас и симбиан.SE наскоро
купиха UIQ !? Колко притежатели на обикновени телефони знаят що е java?
SE,да не си хвърлят милионите за Symbian.Нокия вероятно ще спират S40,
само нисък клас и симбиан.SE наскоро
купиха UIQ !? Колко притежатели на обикновени телефони знаят що е java?
-
- Регистриран: 15 май 2007, 07:34
каква беше темата, а ква стана накрая... децка му работа да не седне да се зачете човек :( маани
Съгласен съм със stanislavbgl. Темата много се "изметна" и се върна в познатото русло Нокия-СЕ . Имам два телефона Нокия - Н73 и 1600. Всеки си има предимствата и недостатъците. Както съм споделял с приятели - на телефоните с операционна/Симбиан, MW и други/ система им липсват основни приложения които можеш да качиш като приложение, но трябва да се отбележи, че тези приложения са много по-богати на функции отколкото обикновените програми заложени в стандартните нормални телефони. Има и много други предимства но те бяха изказани в по- предни мнения, така че да не навлизаме в повторения. В заключение искам да кажа на всички - най важно е телефона който имаш да ти е удобен за това за което го ползваш!
п.п. Имам и Нокия 3210 - перфектна слушалка но батерията не държи МНОГО - но СЪЩО ВЪРШИ РАБОТА!!!
п.п. Имам и Нокия 3210 - перфектна слушалка но батерията не държи МНОГО - но СЪЩО ВЪРШИ РАБОТА!!!
S udovolstvie shte ti otgovorya :)
Symbian
1vo moje da gledash v AVI format s dosta dobro kachestvo na zvuka i kartinata i to s malko razmeri na failovete
2ro mojesh da podkarash igri,koito na "prost"
telefon e NE VAZMOJNO! ayde podkaray igri za N-gage , Nintendo ,gameboy i sony na Sony ericsson ot W seriata primerno (uspeh)
3to mojesh da slushash muzika na desetki player-i
4to mojesh da kachish kodeci za da podkarash pochti syakakvi formati bilo to za muzika ili filmi!
5to mojesh da chetesh el knigi
i 6to ne na posledno myasto ayde kajete mi "prost" telefon s WiFI i GPS??? zashtoto az chestno kazano ne sam chuval za takav i to na dobra cena :))
Symbian
1vo moje da gledash v AVI format s dosta dobro kachestvo na zvuka i kartinata i to s malko razmeri na failovete
2ro mojesh da podkarash igri,koito na "prost"
telefon e NE VAZMOJNO! ayde podkaray igri za N-gage , Nintendo ,gameboy i sony na Sony ericsson ot W seriata primerno (uspeh)
3to mojesh da slushash muzika na desetki player-i
4to mojesh da kachish kodeci za da podkarash pochti syakakvi formati bilo to za muzika ili filmi!
5to mojesh da chetesh el knigi
i 6to ne na posledno myasto ayde kajete mi "prost" telefon s WiFI i GPS??? zashtoto az chestno kazano ne sam chuval za takav i to na dobra cena :))