Лаптопи подходящи за игри!
Re: Лаптопи подходящи за игри!
Леле братле аз направо щех да си глътнем езика, много яки машини и най якото е, че можеш сам да си ги конфигурираш само, че цената скача до небето.:| аз най много да съберем две хилки не повече тоест до хиляда евро.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Сейдж а какво, ще кажеш за MCI като марка, първия ми лаптоп беше на тази фирма, но гледам сега некви гейм машини имат имаш ли некви впечатления от тях? Извинявай сега ги разгледах по подробно по грозно нещо не бех виждал1
Samsung GALAXY S22 Ultra
Миналото лято братовчед ми си купи бюджетен лаптоп, искаше съвета ми и накрая трябваше да избира между 3 модела. Предложих му MSI. Много е доволен. Изработката му е читава, Става дума за цена около 800 лв. и то с Core i3, ако не се лъжа.
За гейминг лаптопите - ето някаква класация за най-добрите 10 гейминг лаптопи за февруари 2012:
http://www.bestgaminglaptop.net/articles-guides/top-10-gaming-laptops/
На 4 място е [B]MSI GT783[/B], моят е чак на 6-то място. (yes)
За гейминг лаптопите - ето някаква класация за най-добрите 10 гейминг лаптопи за февруари 2012:
http://www.bestgaminglaptop.net/articles-guides/top-10-gaming-laptops/
На 4 място е [B]MSI GT783[/B], моят е чак на 6-то място. (yes)
Тази класация за мен е пълен цирк.Основни гейм машини не присъстват.Както казах изобщо не смятам че Аlien са единствената бойна единица.Има къде , къде по-сериозни на манежа.
Според мен за да можем да ти предложим нещо , разбира се според нашите представи и опит за гейм машина ще е добре да определиш някакви параметри.
цена , разбрахме около 2000лв , декстоп , лаптоп?
дисплей , 14-18`?
преносимост , ще го носиш или ще седи на бюро?
HD , 3Д?
Покупка от магазин в БГ или онлайн?
OS?
Нa XMG спокойно можеш да си конфигурираш нещо прилично в рамките 1000евро.Вклчително и декстоп машина.
Ако обичаш да играеш но без вманиачаване , може да погледнеш и старата Toshiba Qosmio X300 ; G50.
Според мен за да можем да ти предложим нещо , разбира се според нашите представи и опит за гейм машина ще е добре да определиш някакви параметри.
цена , разбрахме около 2000лв , декстоп , лаптоп?
дисплей , 14-18`?
преносимост , ще го носиш или ще седи на бюро?
HD , 3Д?
Покупка от магазин в БГ или онлайн?
OS?
Нa XMG спокойно можеш да си конфигурираш нещо прилично в рамките 1000евро.Вклчително и декстоп машина.
Ако обичаш да играеш но без вманиачаване , може да погледнеш и старата Toshiba Qosmio X300 ; G50.
Уолкмен кажи ми само за доставката, че нещо не мога да схвана направих си конфигурация за 1115е но има некви 37е те за шипинга ли са нещо не мога да се оправям още с тоа немски (whistle) иначе не съм поръчал само да знам информативно..
Samsung GALAXY S22 Ultra
Бабанка, то освен Intel и другите двама основни производители AMD и Nvidia излизат този месец с нов хардуер. Така че ако не ти е спешно устискаи още няколко седмици. Видеокартите който се очакват са ново поколение. Примерно AMD излиза с цяла нова платформа, където ще се предложат стандартно две видеокарти, работещи в Crossfire. Едната е интегрирана във Tinity APU-то а другата е дискретна. AMD се очаква да повиши производителността с 50-100%, докато при Nvidia ще е дори повече. Някои пишат за наколкостотин процента по-бърза физика и теселация при Kepler базираните мобилни чипове.
http://www.mysn.de/addon/shopuser.asp?link=zahlungsarten&userid=9FD6742D13C844B997A1A757909CE65A&KategorienOrder=010%3B010
Ето ги тука вашите любимци :
http://vr-zone.com/articles/details-out-on-alienware-s-2012-notebook-range/14626.html
http://vr-zone.com/articles/details-out-on-alienware-s-2012-notebook-range/14626.html
И iPad 3 уж щял да излиза скоро. Истинско мобилно устройство ще е, а не някоя тухла, пък и не е да няма игрички за него.
Мен ми се губи смисъла от гейм лаптоп, единствено за хора които много, ама много често пътуват или пък такива, които обичат да играят на работа. ;) Обаче аз имам едно друго вярване, смисъл че като съм излязъл от вкъщи то е за да върша някаква работа или да се забавлявам с нещо с което не мога у нас, а като съм в нас тогава играя на десктоп, който е пъти по удобен от който и да е лаптоп. :D
Мен ми се губи смисъла от гейм лаптоп, единствено за хора които много, ама много често пътуват или пък такива, които обичат да играят на работа. ;) Обаче аз имам едно друго вярване, смисъл че като съм излязъл от вкъщи то е за да върша някаква работа или да се забавлявам с нещо с което не мога у нас, а като съм в нас тогава играя на десктоп, който е пъти по удобен от който и да е лаптоп. :D
@Aчи аз не бързам нема как да бързам с теа ремонти евентуално чак в началото на май месец, ше отделим пари за гейм машина, знам че настолния е много по изгоден а като гледам и всайта на ЕНВИДИА кви конфигурации има а тая фирма ми е любима направо ми спира сърцето :D. До тогава се надяам да излезнат и новите процесори по 22нм технология...а па теа Крайт четериядрените ше са пълна лудница, супер бързи, икономични с отлична производителност.
@Ачи да те питам колко е най големия 120херцов 3Д произведен монитор, че не съм много сигурен 20/22 инча беше?
@Ачи да те питам колко е най големия 120херцов 3Д произведен монитор, че не съм много сигурен 20/22 инча беше?
Samsung GALAXY S22 Ultra