Лъжата МТел Vodafone Live

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Re: Лъжата МТел Vodafone Live

Мнение от Спомениии » 25 яну 2007, 22:58

А кой е виновен, че не си си настроил APN-а?!?

orfo26
Регистриран: 02 яну 2005, 09:56

Мнение от orfo26 » 26 яну 2007, 08:23

Сигурно всеки от нас може да изрази хиляда оплаквания от Мобилтел или който и да е от другите оператори, но истината поне що се отнася до Vodafone Live е, че почти всички уважаващи себе си оператори в Европа имат подобни портали и се ползват по подобен начин както този.
Естествено, че услугата има за цел да носи приходи. Не е направена с благотворителна цел. Все пак М-Тел си е частна компания, и по ирония на капиталистическата идеология нейната цел, както и на всички други частни бизнеси, е именно натрупването на приходи.

Що се отнася до началното мнение в темата само мога да кажа, че във рекалмите, които аз съм гледал на М-Тел за мобилната телевизия изрично се спонаваше, че се изисква 3G телефон. А пък останалата част от портала наистина си е достъпна от всякакви телефони. Така че ми се струва, че някои дължи макар и формално извинение на служителите на М-Тел, които са се потрудили да отговорят на оплакването му.

Nokia N95
Регистриран: 14 дек 2006, 18:17

Мнение от Nokia N95 » 26 яну 2007, 09:03

да гадни са и то още как тоя месец ми дойде сметка за качени мой снимки преди 2 месеца и ако това не е тъп оператор здраве му кажи повече никога няма да се набутам на гадния Vodafone live.

1 стотинка не давам за тоя боклук повече, а за чата да не коментирам половината му стай не работят, и забива яко.
хайде да си го ползват викам служителите на Ментел най добре е за тях мисля.

ves4o
Регистриран: 13 дек 2006, 17:44

Мнение от ves4o » 26 яну 2007, 11:30

Долу ментел с тъпите си услуги
да живее Вивател

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 26 яну 2007, 12:10

Напълно съм съгласен за капитализма .Ама там за са се запази името на фирмата правят всичко .тук е точно обратното какво прави нашия любим оператор .Аз миналата година бях в англия и имах проблем с един топ ъп .След първото ми оплакване в магазин на о2 ми въстановиха парите .Тук мтел ще ти вземи още толкова ще те наругаят и ще те пратят да си ходиш . За vodafon live къде е безплатния трафик .Ако сравним това с с европейска страна знаеш ли какво ще се случи на мтел за тази лъжа .Така че не ние на тях трябва да се извиняваме а те на нас.Все пак ние им даваме заплатите

orfo26

Мнение от orfo26 » 26 яну 2007, 18:29

Чакай сега според рекламите, а и наистина е така, трафика е безплатен само ако си абониран за портала (при което трафика извън портала се плаща). Е, не виждам какъв е проблема. Ако пък е станала грешка, обаждаш се и им казваш да я коригират. Никой няма да ти търси правата заради тебе.
Не живея в България, но често ми се налага да ползвам услугите на Мобилтел и определено мога да кажа, че служителите им са толкова услужливи, колкото и западните им колеги. А ако ги сравнявам с американските им колеги, мога да кажа и по-компетентни.

Както и да е. Нямям за цел да ги възхвалявам, защото съм сигурен, че както всяка голяма организация и М-Тел имат много кусури, ама масовото демонизиране, което се сипе из тия форуми е направо смешно. Нека не забравяме, че една компания е толкова добра към клиентите си, колкото и те към нея. Това е стар принцип, който важи навсякъде в модерния свят.

pcs
Регистриран: 14 окт 2006, 19:41

Мнение от pcs » 26 яну 2007, 19:36

Да, и излиза че всички говорещи с/у Мтел са се наговорили.. Дали е така..?! Защото според мен поне 80% от тези приказки са самата истина..! Всички сме минали през Мтел и знаем какво е.. друг е въпроса, че едни го казват из форумите, а други го премълчават. Третите, които не са ставали жертва на иначе малките им измами са прекалено малко.. и разбира се заблудени, че Мтел не лъже най-много от 3-те оператора.. Ще кажете, че сме дребнави и за 1-2лева над сметката си правим кой знае какъв проблем.. Да, до някъде сте прави, но компания на повече от 10год. като Мтел, с толкова много абонати би трябвало да не си позволява това, а когато си го позволи-абонатите й да реагират по логичния начин..

Не искам да правя реклама, а просто ще ви припомня едни цифри:
-24ст. с ддс към всички мрежи
-9ст. с ддс смс към всички мрежи
-без месечна такса.
За какво говоря ли..? Може би някои са се досетили.. А именно Freedom 30-нито бляскаво име, нито оператор с милиони абонати зад себе си, но фактите са си факти, по-ниските цени са си по-ниски... Ще кажете че има такса и тя е 20лв? Да, но това е по-скоро мин. месечно потребление, а нетакса. Таксата е нещо, което заплащаш и в замяна на него получаваш работеща карта за 1 месец... Тук не само че няма такса, която да не изговаряш, но и ти дават още 50% ей така.. Да не почвам за първоначалното таксуване и т.н.
А който говори повече, но не иска абонамент - вивател "всеки ден" с 31ст. след 2-рата. Сигурен съм че цените на предпл. им услуги ще бъдат намаелни скоро време.

Сами си правете изводите.

Наздраве!

orfo26

Мнение от orfo26 » 26 яну 2007, 21:34

Не съм казвал нищо за заговор и съм далеч от тая мисъл, това ти го казваш. Според теб 80% от приказките са истина, и може и да си прав, но според мен поне половината са продукт на недоинформирани клиенти като този, в чиято тема си пишем. А и българската черта да се оплакваме едва ли е нужна да я споменавам като част от проблема.
За дребнавост и дума да не става. Хей, тези 1-2 лева са си твои. Изкарал си ги със собствения си труд и само ти можеш да решиш как да го похарчиш или да си ги спестиш. Но с оплакване по форумите никой няма ти върне парите, които вече си платил.

Сам казваш, ето ги къде са Вивател. Хубава компанийка, пробивна, с добри цени. Аз също имам тяхна карта. Но Вивател са си Вивател и М-Тел са си М-Тел и това е. Ако на М-Тел им е изгодно да си поддържат виските цени ще го правят докато им е изгодно, а не докато им оревем главите. Същото важи и за Вивател. Бас ловя, че ако те бяха на мястото на М-Тел сега темите тук щяха да са същите, а само имената на операторите щяха да са различни.

Човек, ти си клиента, щом не ти изнасят М-Тел отиваш при други, не е като да няма. На мен М-Тел са ми изгодни, но и Вивател ми вършат работа. Не се оплаквам. Ако едните почнат да ме дразнят, има и трети оператор. Но ще се информирам първо, за да не изпадам в кофти ситуации.

Buddy
Регистриран: 30 сеп 2006, 16:37

Мнение от Buddy » 26 яну 2007, 23:38

Какво е APN?Малко разяснение?

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 26 яну 2007, 23:40

Значи не въпроса за 1-2 лева .Става въпрос за самото отношение на оператора към клиентите .Това тяхното се нарича чисто и просто кражба .Теб незнам с какво се занимаваш но някои ако те окраде как ще се почувстваш .Аз се почувствах гадно и веднага се махнах от тях .Аз в момента съм на вивата но ако се осетя че и те се опитват да ми правят същите номера веднага се махам .Както аз съм коректен към тях така изисквам и те да са коректни към мен .това че изразяваме мнение няма нищо лошо само роба мълчи и се съгтласява .А пък както виждам в този форум както насякаде в България има доста.Аз лично се съмнявам мтел че ще оцелее в някоя европейска държава

Отговори