Лъжата МТел Vodafone Live
Re: Лъжата МТел Vodafone Live
az si aktivirah Vodafone Live , no se okaza 4e tela mi ne poddurga uslugata, tela mi e Nokiq N93 ,no vupreki tova polu4ih smetka ot 150 lv.Kogato im kazah 4e e nevuzmogno te (mtel)mi otgovoriha 4e vupreki tova sum q polzvala sega mi pravqt proverka na smetkata ,no vse pak q platih za da ne mi izklu4at tela i tova ako ne e obir zdrave mu kagi tiq sa nai golemite mo6ennici v BG
Това пък какво общо има с темата по-горе, и без това Вивател е залаля България с реклами не вийдам смисъла от такива реклами насам и натам и това че Мтел е по-скъп с някой условонсти не бих казал. Но като се замисля едно е да плащаш по 1 лв за една автобусна линиа друго е за 1.20 да се возиш изцяла българия.
СТРАННО няма нито едно ПОЛОЖИТЕЛНО мнение. Смятах да си активирам услугата за да си гледам някои предавания пшо телевизията докато съм на работа. Примерно F1
Човек, ако искаш да пробваш пробвай. Никой не ти обещава земята и морето. Не очаквай невероятно качество, но пробвай. Може и да ти хареса. Не забравяй, че основна черта от българската народопсхология е оплакването. Това, комбинирано с илюзията, че винаги някой друг ни е виновен обяснява голяма част от мненията по темата.
Знам, че на повечето участници във форума няма да им хареса това ми мнение, но мисля, че в края на краищата това е истината.
И не забравяй както вече се спомена няколко пъти, че за мобилната ТВ ще ти трябва 3G апарат. Също така много внимавай с интернет настройките на апарата ти защото ако ползваш грешния AP всичкия трафик (а той ще е доста) ще ти се таксува и ще стане страшно.
Знам, че на повечето участници във форума няма да им хареса това ми мнение, но мисля, че в края на краищата това е истината.
И не забравяй както вече се спомена няколко пъти, че за мобилната ТВ ще ти трябва 3G апарат. Също така много внимавай с интернет настройките на апарата ти защото ако ползваш грешния AP всичкия трафик (а той ще е доста) ще ти се таксува и ще стане страшно.