Писаха, че има официален ъпдейт за Легендата от преди 2 седмици.
Питащия да си обнови софтуера, има опции за всичко.
Legend
Re: HTC Legend
[Quote]Писаха, че има официален ъпдейт за Легендата от преди 2 седмици.[/Quote]
Аз вчера си поиграх с машинката, проверих за ъпдейти и изтеглих нещо, след което версията на ОС от 2.1 стана 2.1 (нещо-си). Не ми се занимаваше да търся кога, как и дали е възможно да скочи на 2.2 :)
Иначе телефонът е мнооого стилен - алуминиев моноблок, перфектно усещане в ръката. Изключително "мазна" работа с тъчскрийна - екранът усеща всяко движение и реагира много добре.
Пъргав, метален, стилен. Мисля, че това държи цената му толкова висока и някак притеснително близка до Desire :D
Аз вчера си поиграх с машинката, проверих за ъпдейти и изтеглих нещо, след което версията на ОС от 2.1 стана 2.1 (нещо-си). Не ми се занимаваше да търся кога, как и дали е възможно да скочи на 2.2 :)
Иначе телефонът е мнооого стилен - алуминиев моноблок, перфектно усещане в ръката. Изключително "мазна" работа с тъчскрийна - екранът усеща всяко движение и реагира много добре.
Пъргав, метален, стилен. Мисля, че това държи цената му толкова висока и някак притеснително близка до Desire :D
ако е бил 2.1 се е обновил до 2.1 update 1 а сега ако провериш пак ще ти излезе 2.2. Щом сега получаваш update 1 явно от много време не си го обновявал. С 2.2 още по добре бачка
Той е купен преди няколко седмици, затова.
Довечера ще проверя още веднъж, дано да си прав. Мерси за информацията! (cyber)
Довечера ще проверя още веднъж, дано да си прав. Мерси за информацията! (cyber)
Android 2.2 po baven ?
Намерих втора употреба Легенд който е с 2.2 Човека сподели че с 2.2 е по бавен от 2.1 и не му харесвал.Дали го казва щот нещо не е читав тела или е по тежка новата версия. Вашите как са като работа. Не съм имал Андроит. Ползвал съм Симбиан Е66, Е51 , по бавен ли е Андроида сравнен с тези телефони. Гаранциите обикновенно не са читави. Този е от Мтел.
Re: Android 2.2 po baven ?
В много форуми пише за проблем с Legend след ъпдейт до 2.2, същото се получи и с телефона на жена ми. След ъпдейта започва да лагва всичко - приложения, браузър, движения из екраните.
Порових, поровичках, помогнах си по следния начин: включване на USB debug опцията, свързване с компютъра, няколко минути така, после дисконект от компа, махане на отметката USB debug, рестарт на телефона и готово.
Дори при набиране на номер екранът се беше саморазцепил, картинката не се виждаше добре, вече всичко е Ок.
Успех на всички :)
Порових, поровичках, помогнах си по следния начин: включване на USB debug опцията, свързване с компютъра, няколко минути така, после дисконект от компа, махане на отметката USB debug, рестарт на телефона и готово.
Дори при набиране на номер екранът се беше саморазцепил, картинката не се виждаше добре, вече всичко е Ок.
Успех на всички :)