Lenovo P70
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Ето мнение от андроид форума:
[Quote]Малко Feedback и от мен.
- Вече не губи обхват при 3г, не набира бавно, нямам СМС-и.
- проблемът с видеото е решен.
Но все още имам проблем с Блутута. Вчера 3 от 4 обаждания ми дропнаха на 1-тата минута и ефекта беше избубен обхват на 2-те СИМ карти... 4-то ми продължи 30 минути без проблем.
Може ли някой да тества и да каже как е при него?
аз тествах с 2 автомобила и ефекта е същия......
Поне вчера успях да пусна музика в колата през блутута на телефона. Досега не ставаше .... [/Quote]
[Quote]Малко Feedback и от мен.
- Вече не губи обхват при 3г, не набира бавно, нямам СМС-и.
- проблемът с видеото е решен.
Но все още имам проблем с Блутута. Вчера 3 от 4 обаждания ми дропнаха на 1-тата минута и ефекта беше избубен обхват на 2-те СИМ карти... 4-то ми продължи 30 минути без проблем.
Може ли някой да тества и да каже как е при него?
аз тествах с 2 автомобила и ефекта е същия......
Поне вчера успях да пусна музика в колата през блутута на телефона. Досега не ставаше .... [/Quote]
Re: Lenovo P70
Пълен ташак.Голяма излагация.Какво означава нпроблеми САМО С ЕВРОПЕЙСКАТА версия.Ами изтеглете ги от пазара цялата серия и заменете с работещи.Не лъжете хората че проблема е софтуерен.Ами S860-същия боклук.
Пишете бе хора,не се спотайвайте и чакате да се набутат и дтуги като вас
Пишете бе хора,не се спотайвайте и чакате да се набутат и дтуги като вас
Re: Re: Lenovo P70
аз съм от "набутаните" и проблеми нямам никакви, вчера излезе пореден упдейт и би трябвало проблемите, които имаха колегите да са оправени. Аз лично не съжалявам за покупката на този апарат, въпреки че до сега винаги съм купувал директно от Китай. Има тема в андроид форума, който се интересува да следи мненията там.
Re: Re: Re: Lenovo P70
И последно има ли проблем с обхвата или не? Гледам хората пишат, че ту се оправял, ту се прецаквал обхвата. Много ми харесва телефона, но съм доста резервиран заради прочетеното дотук.
Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Вземи P90
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/38750/lenovo-p90
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/38750/lenovo-p90
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
По-добре да не бърза с новопоявил се модел на Леново. Доста проблемни телефони се оказват.
Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
лично аз проблеми нямам с обхват и подобни, като чета мненията в форума и колегите вече нямат оплаквания. Всеки си преценява сам.
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Благодаря, момчета! Само да продам моята Лумия 1020 и скачам на Леново. Интерфейса много ми харесва. Сега ползвам Ноут 3 Нео и много лесно и бързо ми омръзна. Дано с Леновото да не е така.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Колко искаш за лумията
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Имаш лично