Lenovo P70
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Признавам си, не съм чел цялата тема за Z2 Pro. Вчера при братушките го прочетох и си е полезно, та реших да го споделя... :)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Абе я ми кажи, защо всеки път ми дава различни резултати на антуту бенчмарк? Веднъж 42000, друг път 39900, а вчера направих близо 45000 точки. Има нещо неточно в тия тестове... (whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Lenovo P70
Някой може ли да ми обясни какво точно означават тези точки.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Не обръщай внимание на тези числа :) Много неща влияят на показанията, а и няма смисъл въобще от бенчмарковете, освен за някаква измислена задоволеност :) Щом си работи добре машинката и ти си доволен.... :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Тестовете са точни. Различни резултати се получават, защото са отворени и други приложения. Те заемат памет и товарят телефона допълнително да ги изпълнява в многозадачен режим. Преди тест спрете мобилните данни и Wi-Fi-то. След това с Force Stop спрете отворените приложения и шпионските услуги на Google.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
[Quote]Абе я ми кажи, защо всеки път ми дава различни резултати на антуту бенчмарк?[/Quote]
Пуснал ли си енергоспестяващи функции? По принцип крайният резултат не трябва да се мени в големи граници и той е само ориентировъчен. Конкретно те интересуват следните стойности когато правиш сравнение м/у 2 смартфона:
- Multitask
- Runtime
- 3D graphics
За по-голяма точност/коректност, преди тестовете се спират всички енергоспестяващи функции. За другите неща [B]A4i[/B] го е написал.
Пуснал ли си енергоспестяващи функции? По принцип крайният резултат не трябва да се мени в големи граници и той е само ориентировъчен. Конкретно те интересуват следните стойности когато правиш сравнение м/у 2 смартфона:
- Multitask
- Runtime
- 3D graphics
За по-голяма точност/коректност, преди тестовете се спират всички енергоспестяващи функции. За другите неща [B]A4i[/B] го е написал.
-
- Регистриран: 25 окт 2004, 23:39
Re: Lenovo P70
искам да попитам оправиха ли вече проблемите които имаше че се навих да си купя да знам какво да правя или а си търся друг модел телефо?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Лек "тунинг" на паметта:
Re: Re: Lenovo P70
Не си купувай,това е най-големия боклук който можеш да намериш след аква 4 на Сони.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Lenovo P70
ЩО да е боклук, какво му е?