M-Tel разширяват 3G покритието!
Re: M-Tel разширяват 3G покритието!
Голяма работа!!! Бря :-D
Добре, че му дадоха лиценза!
Ами на мен обхвата ми е догоре, и пак дава недостъпен номер...
А настройката е в Settings - Network... или нещо такова...
2 опции са:
GSM
Dual Mode
А настройката е в Settings - Network... или нещо такова...
2 опции са:
GSM
Dual Mode
Не съм сигурен, но май не можеш. Пробвал съм да сменя на обикновенa мрежа, но след 2-3мин. отново се всъща в 3G, явно е приоритетна и трябва да деактивираш услугата, ако не искаш да си в същата.
Aha znaci drugia variant e *88 i se otkazvas ot uslugata 3G
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не знам по какъв график го разширяват, но в Русе още няма дори EDGE... дано вървят заедно двете.
Според мен - да. Най-добре преди да се откажеш първо ги питай за да си сигурен дали след това ще можеш да си си в обикновена мрежа, защото като се замисля може и пак да си в 3G, но да не можеш да ползваш услугите и :-), което пък ще е най-лошия вариант.
Здравей
Превклюването от една мрежа в друга се осъществява от менюто на апрата. Ако не можеш да се ориентираш къде се намира въпросното меню, трябва да се обадиш на *88 за да ти помогнат :)
Успех.
Превклюването от една мрежа в друга се осъществява от менюто на апрата. Ако не можеш да се ориентираш къде се намира въпросното меню, трябва да се обадиш на *88 за да ти помогнат :)
Успех.
Графика е първо столицата, после черноморието, и после всички останали. Просто според тях най - голямо потреблениме има на тези места.
в стара загора отдавна има антени.не знам има ли сигнал вече.