"М-Тел" с 4 милиона абоната
Re: Relax
Егати пичовете са тия. На мен едната ми карта при тях е на Релакс 300. Верно, че не я плащам аз сметката ама как може да не предложат нещо и за нея. Всеки месец по 300 лв взимат само от там:(
Офертите им са само към една група клиенти. Явно смятат, че плащачите ще си останат плащачи и занапред.
Офертите им са само към една група клиенти. Явно смятат, че плащачите ще си останат плащачи и занапред.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
- Месечна такса 11,88;
- Безплатни минути към „Семейство и приятели”: 100;
- Брой номера, включени в услугата „Семейство и приятели": 1;
Хахаха :)) То по-добре да ползвам онези 2-те b-connect за св. Валентин дето ги пуснаха - двата номера говорят на 8,4 ст.
А, да, да не забравяме:
- Метод на тарифиране – първите 60 секунди се тарифират като едно цяло, след което отчитането става на всяка секунда.
- Безплатни минути към „Семейство и приятели”: 100;
- Брой номера, включени в услугата „Семейство и приятели": 1;
Хахаха :)) То по-добре да ползвам онези 2-те b-connect за св. Валентин дето ги пуснаха - двата номера говорят на 8,4 ст.
А, да, да не забравяме:
- Метод на тарифиране – първите 60 секунди се тарифират като едно цяло, след което отчитането става на всяка секунда.
-
Да, мисълта ти се движи в правилна посока. При Глобул е същото. На шараните в мрежата вече не им трябва стръв.
-
Re:
Някой знае ли къде може да се види информация за статистика колко хора в България имат GSM апарат? Бас хващам, че дори нямат 4 милиона - цялото население - от пеленачета до старци, от бизнесмени до чобаните по селата са малко над 7 милиона и половина...
Значи за Глобул и Вива не останаха абонати.
Значи за Глобул и Вива не останаха абонати.
Re:
Тебе сега каво те е яд, че не си 4 милионния абонат ли? Отчитането става на активни карти. Примата ако си говорил да речем месец и после си я сложил в чекмеджето се брои активна, естествено след 12 месец ако не си я зареждал картата се деактивира и номера и се прехвърля на нов сим. Другото е че 3-те оператора по между си отчитат всеки нов номер на друите оператори, които до сега не им е познат и така си отчитат какъв е ръстът на конкуренцията. Т.Е. ако си купиш 3 прими мтел броят 3 абонати и ако зжуннеш на Глобул и Вива и те отчитат 3-ма нови абонати на Мтел. :)
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
това пък къдев го прочете?
Като се има предвид, че тези планове са в сила от март месец, това е невъзможно.
Като се има предвид, че тези планове са в сила от март месец, това е невъзможно.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re:
Xm Аз пък си мислех,че са 5 милиона