"М-Тел" с ръст на абонатите от 18.4%
"М-Тел" с ръст на абонатите от 18.4%
Тези май скоро ще изкарат 10 милиона абонати както са трагнали.
Re:
Според мен лъжат... И след този номер с прима фрий незнам дали ще се вържат много хора на следващата им промоция..
Казват,че имат 3милиона абонати, но само аз имам 5-6 прими в шкафа и още толкова са изтекли... Какво да кажа за търговците, които навремето ги ползваха за ваучери.. Според мен реалните абонати в най-добрия случай са 1,5мил , но дори тази цифра ми се вижда много! :)
Казват,че имат 3милиона абонати, но само аз имам 5-6 прими в шкафа и още толкова са изтекли... Какво да кажа за търговците, които навремето ги ползваха за ваучери.. Според мен реалните абонати в най-добрия случай са 1,5мил , но дори тази цифра ми се вижда много! :)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re:
Hmm Samo ne razbrah 18,4% ryst na abonatite li ili na prodadenite Primi ;)
Re:
Na6eto semeistvo imame ob6to kam 20 Primi bez tiq na dogovor!Samo brat mi ima razpilqni iz kolata i vka6ti 10-15 i az imam sigurno 5-6 i na6te, zna4i sa pove4e!
Tia gnuslqri lajat mnogo!Imali bile rast , boje kakav spad 6te ot4etat tazi godina :) ama sami si go sazdadaha tova :)nikoi ne im e vinoven
Tia gnuslqri lajat mnogo!Imali bile rast , boje kakav spad 6te ot4etat tazi godina :) ama sami si go sazdadaha tova :)nikoi ne im e vinoven
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Колкото повече лъжеш, толкова по-трудно става признанието и толкова по-явна става лъжата... омагьосан кръг
Просто пребройте всички роднини от пеленачета до старци, и да речем роднините на 3-4 ваши приятели/познати. Сметнете в проценти от тях колко ползват услуги на мобилен оператор въобще, и на кой точно. След това получените проценти за М-Тел примерно умножете по 7 700 000 и разделете на 100. Ей това е броят на клиентите им. Съмнявам се, че някой от вас може да получи над милион... :")
-
- Регистриран: 10 окт 2005, 15:05
Re:
Az imam 3 primi ot koito ni edna ne polzvam to i az sam abonat :)
Samo v BG ima promocii samo novi nomera da si kupuva6 a nikakvi promocii za starite klienti
Samo v BG ima promocii samo novi nomera da si kupuva6 a nikakvi promocii za starite klienti