Magic
Re: HTC Magic
добре пуснаха и този телефон най-накрая ма защо струва 2 пати повече от HTC Dream като всащност е сащия телефон без клавиатурата - би трябвало да е по евтин дори, а и с G1 модела е същата простоятия - пак е по скъп от HTC Dream а е идентичен хардуер
А каква е разликата между Dream и G1 аз не намирам защото?
Надписа над дисплея на G1 : T-mobile
Произведен за този оператор , но не е за учудване защо го има в БГ... :)
Освен логото на оператора би следвало да е с меню към този оператор,да са сменени иконите от менюто.
Произведен за този оператор , но не е за учудване защо го има в БГ... :)
Освен логото на оператора би следвало да е с меню към този оператор,да са сменени иконите от менюто.
HTC Magic
С две думи чакаме няколко бунака да си го купят за 1200лв (много трябва да си ненормален че да ги дадеш тия пари за телефон под 400лв) да им мине ентусиазма на нашите продавачи и да се почви нова играчка на пазара която да продават скъпо и може да си пазаруваме олекотения вариянт на HTC G1
И с G1 беше така - излезе на 1200лв в началото.
В момента по e-bay може да се купи от Испания
за 900 лв, но с риск. Това ще му бъде и цената след 1-2 месеца. Телефона е много красив на живо - според мене по красив от Iphone. За тези пари не си струва. По добре си вземете бял G1. Андроид без клавиатура не си струва освен заради размерите и дизайна.
В момента по e-bay може да се купи от Испания
за 900 лв, но с риск. Това ще му бъде и цената след 1-2 месеца. Телефона е много красив на живо - според мене по красив от Iphone. За тези пари не си струва. По добре си вземете бял G1. Андроид без клавиатура не си струва освен заради размерите и дизайна.
каде отиде на 900лв за G1- в момента навсякаде се продава по 500-600лв че и по евтино но по надолу вече има риск от измама ако е от ebay.
http://www.expansys.com/d.aspx?i=177681 това е един ужасно скъп магазин (няма да имаш проблем с измами при тях) в него G1 е 600-700лв че май и по малко ако имаш даначен номер.
незнам кви са тези търговци при нас ама ще почакаме да излезе следващия моден телефон че да престанат да искат двойни цени понеже телефона бил последен модел.
http://www.expansys.com/d.aspx?i=177681 това е един ужасно скъп магазин (няма да имаш проблем с измами при тях) в него G1 е 600-700лв че май и по малко ако имаш даначен номер.
незнам кви са тези търговци при нас ама ще почакаме да излезе следващия моден телефон че да престанат да искат двойни цени понеже телефона бил последен модел.
Според мене той говореше за Magic, че струва 900 лева.
Гледах обстойно доста ревюта и останах с приятно впечетление от телефон. Само се чудя зашо се срещат толкова рядко девайси-те с Andoid.
Гледах обстойно доста ревюта и останах с приятно впечетление от телефон. Само се чудя зашо се срещат толкова рядко девайси-те с Andoid.
Интересно. Много интересно. Сега ще ми отнеме един час поне да разбера какво искаше да кажеш, а за да ти оговоря толкова обстойно ще ми трябва поне 1 ден.
Да, говорех за Magic, че се харчи 900 лв. по e-bay, но може и да е паднал още. Доста неясно съм го написал, чак и аз се зачудих. Като излезнат още няколко конкурентни устройства ще падне и до по разумни граници.
Наистина много красив дизайн особено на живо е още по-як. Ама без клавиатура и без мултитъч (има но е ограничен) не става за игри (излязоха емулатори на нинтендо) и за бързо писане.
Наистина много красив дизайн особено на живо е още по-як. Ама без клавиатура и без мултитъч (има но е ограничен) не става за игри (излязоха емулатори на нинтендо) и за бързо писане.