Magic
Re: HTC Magic
Тъпото е, че Sense кара телефона да бъде твърде лагав. На по-добър хардуер би бил чудесен и с радост бих го ползвал.
Eто едно интересно нагледно сравнение между HTC Magic и Samsung i7500 Galaxy - http://www.youtube.com/watch?v=zliM_hV6op4
Здравейте, имам няколко въпроса относно този телефон:
1.Може ли да се дебрандира такъв телефон, закупен от Англия (Vodafone) и трудно ли става това дебрандиране?
2.Може ли да му се сложи български език. (в менюто най - вече)?
3.Може ли да се инсталира Sense UI и ще функционира ли пълноценно?
1.Може ли да се дебрандира такъв телефон, закупен от Англия (Vodafone) и трудно ли става това дебрандиране?
2.Може ли да му се сложи български език. (в менюто най - вече)?
3.Може ли да се инсталира Sense UI и ще функционира ли пълноценно?
Android поддържа ли възможност за гледане на TV on-line. Много е важно за изборът ми!
относно сенса щом меджика е с водафонски бранд няма да може да се сложи защото доколкото знам те са версия 32б тоест тези със по-малко рам 192 мб
Скоро си взех Magic иведнага след това един приятел го отключи, сложи му Ром на друг модел и сега си работи със софтуер на Hero.Визуално екрана също и на Hero и нямам забележка към работата му
(yes) HTC MAGIC za 600 leva. 4isto nov zakupen ot magazin MULTIRAMA na 30.11.2009 g. , aparata e s 24 meseca garanciq, pulen paket + 2 GB memory card. TELEFON ZA VRUZKA 0889/ 13 82 17 IVA GRONKOVA (yes)
еее много е ..той нов от магазина вече по малко ;)
п.п. иначе някой ако продава втора ръка към 400лв да пише (whistle)
п.п. иначе някой ако продава втора ръка към 400лв да пише (whistle)
Някой да ми каже колко държи батерията на този телефон? В смисъл средно и с Wi-Fi и с разговори? Не ме интересува Стенд Бай колко държи :)