Magic
Re: HTC Magic
дайте още коментарчета струва ли си да го зимам :);)
htc пуснаха официален ъпдейт със sense и за европа
http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=267&cat=2&dl_id=862
http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=267&cat=2&dl_id=862
-
- Регистриран: 28 яну 2010, 17:04
Здравейте,
искам да попитам дали някой знае колко горе долу лв. е да се разкодира HTC Magic. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
п.с. А даа а вчера бях в един сервиз да си сменям панел на Nokia 7373( пукнато стъкло разбира се) и чух че за да се извади или смени батерия на HTC трябва да се даде на сервиз вярно ли е ? (много тъп въпрос знам,на мен не ми се вярва де) И има ли още подобни такива подробности по тази марка апарати?
Благодаря предварително!
искам да попитам дали някой знае колко горе долу лв. е да се разкодира HTC Magic. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
п.с. А даа а вчера бях в един сервиз да си сменям панел на Nokia 7373( пукнато стъкло разбира се) и чух че за да се извади или смени батерия на HTC трябва да се даде на сервиз вярно ли е ? (много тъп въпрос знам,на мен не ми се вярва де) И има ли още подобни такива подробности по тази марка апарати?
Благодаря предварително!
това за батерията не е вярно, изважда се като на повечето нормални телефони
:)
:)
-
Ok Слава Богу! Хаха и аз мисля че би било тъпо ама все пак жена го коментира това защо ли й повярвах аз :D:D А все пак може ли някой да ми отговори как седи въпроса с разкодирането:)
-
Здравей,
извинявай но искам да те попитам нещо може би доста глупаво.Намерих си аз един такъф телефон HTC Magic обаче чувам различни мнения относно разкодирането. Някои казват че било опасно ли каквоооо, други не знам си какво можеш ли малко да ми разясниш по въпроса ? Какво трябва да се знае?
извинявай но искам да те попитам нещо може би доста глупаво.Намерих си аз един такъф телефон HTC Magic обаче чувам различни мнения относно разкодирането. Някои казват че било опасно ли каквоооо, други не знам си какво можеш ли малко да ми разясниш по въпроса ? Какво трябва да се знае?
здравейте, искам да попитам кой телефон ще ми препоръчате htc hd или magic не сам боравил нито с android ,нито с wondows mobile това ще ми е подаръка от майка ми ако имам добар успех в училище стимул кво да се прави и немога да спра да мисля за телефоннн (whistle)(woo)
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Простоо бате най-добрия ! Ако имам възможност някой път бих си го взел :)
кайете сега самсунг I5700 Galaxy Spica или htc magic
Zdraveite.
Purvo, izvinete za latinicata, no pisha ot shtatite i nqmam kirilica.
Kupih si Magic ot USA obache ima 1 problem- ne moga da go polzvam ako ne si vlqza v google account-a, a az nqmam pravo da polzvam internet ot M-telskata si sim karta, koqto si nosq ot BG. Moga li nqkak si da presko4a registraciqta ili trqbva da iz4akam dokato se vurna v Bulgaria?
Purvo, izvinete za latinicata, no pisha ot shtatite i nqmam kirilica.
Kupih si Magic ot USA obache ima 1 problem- ne moga da go polzvam ako ne si vlqza v google account-a, a az nqmam pravo da polzvam internet ot M-telskata si sim karta, koqto si nosq ot BG. Moga li nqkak si da presko4a registraciqta ili trqbva da iz4akam dokato se vurna v Bulgaria?