Magic
Re: HTC Magic
Намери някъде WIFI spot, и мини регистрацията ;)
За да използваш базовите функции на телефона можеш да байпаснеш регистрацията - още в началото има "skip" под "sign in" и "log in" по време на регистрацията.
За да използваш базовите функции на телефона можеш да байпаснеш регистрацията - още в началото има "skip" под "sign in" и "log in" по време на регистрацията.
Върнах се в България, отидох до Мтел да ми включат интернет, обаче като им показах кво ми показва ми казаха, че е закодиран, а във всеки сервиз ми искад по 100 лева да го разкодират. Моля ви, кажете какво да правя.
П.П. Не ми показва опсия скип, освен това като вляза в опциите не ми дава да включа Wi-Fi- общо взето са доста ограничени настройките, дори часа не мога да сменя без да се регистрирам в Google account-а.
П.П. Не ми показва опсия скип, освен това като вляза в опциите не ми дава да включа Wi-Fi- общо взето са доста ограничени настройките, дори часа не мога да сменя без да се регистрирам в Google account-а.
Пропусна да опиташ да направиш първата част от това което те посъветвах. Тя е май, поне за момента, и най-важната, за тебе! Аз така минах регистрацията! ;)
Ама това е проблема, че не знам откъде да го включа Wi-fi-то- в настройките го няма като опция- има само работи, свързани с мрежата т.е, дали само 2G мрежа да работи, data connectivity on/off и т.н.
Здравейте,някой може ли да ми каже как да изкарам дата на производство?
Честит официален ъпдейт за Магията на Водафон до 2.2.1 Froyo :D . Все едно съм с нов телефон,направо не е за вярване,ако има и други,споделяйте. Само не мога да си намеря иконката мтел/сим.
Здр.къде го намери ъпгрейда, че нещо не мога да го открия (yes)
:D С Водафон ли си?
А ко да, чакаш ъпгреид!! и после 2.2.1. с Froyo. A ако си с 288МБ не знам,също ако е рутнат не става..............
А ко да, чакаш ъпгреид!! и после 2.2.1. с Froyo. A ако си с 288МБ не знам,също ако е рутнат не става..............
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
То всеки който работи в сервиз ще ти каже да го дадеш на сервиз при най-малкия проблем :D
:) Хора, имам телефончето от 2 години и нещо вече, незнам колко хиляди пъти се рових, четох и опитвах да си ъпдейтна до някоя по-нова версия на Андроид и все не стаааааава :((( Ако на някой му се занимава с мен да ми обясни, ще съм много благодарна... (yes) :)