Meizu m1 note
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meizu m1 note
Благодаря ти това означава ли че като се прецака батерията сменяш смартфона(whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meizu m1 note
Гаранцията от 2 години покрива и аксесоарите, според написаното в книжката. Освен в България (покрива се от Мост) гаранцията важи в ЕС, Турция, Норвегия, Исландия и Швейцария.
Re: Meizu m1 note
Трябва ми телефон с две сим карти и май това ще бъде моя избор (yes)
Re: Re: Meizu m1 note
Кога ще го пуснат да се продава от доста време го търся. Дали ще е налична и 32гб версия?
Re: Re: Re: Meizu m1 note
Другата седмица би трябвало да е в магазините. Засега ще има само 16GB версия в бяло.
Re: Re: Re: Meizu m1 note
От четвъртък (23 април) започват продажбите. Обявената предварително цена е 430 лв., но аз очаквам бързо да слезе на 399 лв.
Re: Re: Re: Re: Meizu m1 note
Тук е на доста добра цена http://www.xiaomiforsale.com/en/meizu/157-meizu-m1-note.html
Re: Re: Re: Re: Re: Meizu m1 note
цена ок, наличност никаква.
Re: Re: Re: Re: Meizu m1 note
Телефона вече се продава в България: http://smartphone.bg/smartphones-meizu-m1_note-wh16
Ключови предимства- fullHD дисплей, 2ГБ РАМ памет, мощен 64 битов 8 ядрен процесор MT6752, две сим карти и поддръжка на LTE мрежи. За цената си няма равен!
Ключови предимства- fullHD дисплей, 2ГБ РАМ памет, мощен 64 битов 8 ядрен процесор MT6752, две сим карти и поддръжка на LTE мрежи. За цената си няма равен!
Re: Meizu m1 note
Колеги,ползвам телефона 3 дни.Последно бях с ХТЦ ОНЕ М8.Като изключим предимството на ХТЦ по отношение на използваните материали(противоречиво е мнението ми относно алуминия) всичко друго и като хардуер и софтуере в полза на М1.Не искам да почват полемики и коментари че няма място за сравнени е и прочие-просто личното ми мнение като ползвател на двете марки е че предимството е в полза на Меизуто.Има какво да се пипне по софтуера разбира се,но за 370 лева нов и то с две ръце гласувам за М1.А съм върл фен на ХТЦ. :)Ако имате възможност и сте го набелязали-купувайте,няма да съжалявате.