Meizu m1 note
-
- Регистриран: 27 апр 2015, 16:32
Meizu m1 note
Зарежете го тоя м1 ноте по-добрия вариант като качесво и хардуер предлага мх4 и не е толкова скъп.
М1 ноте много евтини материали използва в сравнение с МХ4.
Няма 4к видео като при мх4.
Процесора му е по-зле и затова камерата неможе да заснема 4к.Лъскав гъзз е отзаде и копчетата не са яки.
М1 ноте много евтини материали използва в сравнение с МХ4.
Няма 4к видео като при мх4.
Процесора му е по-зле и затова камерата неможе да заснема 4к.Лъскав гъзз е отзаде и копчетата не са яки.
Re: Meizu m1 note
имам и двата телефона и всеки има своите достойнства:
mx4 има невероятен дисплей и камера, но пък грее и задния капак бих искал да е плътно и развномерно прилепнал за гърбa, но не е... отделно алуминиевата рамка бързо получава "персонализация" без дори да го биеш.
m1 note няма драмите с греенето, рамката и капака, но пък е прекалено хлъзгав и малко по-голям; за сметка на това има дуълсим, което за хората с такова изискване го прави фаворит автоматически. цената също има значение за някои хора (аз лично дадох 530 лв за единия и 385 за другия).
така че жаби бол, гьоловете малко.
mx4 има невероятен дисплей и камера, но пък грее и задния капак бих искал да е плътно и развномерно прилепнал за гърбa, но не е... отделно алуминиевата рамка бързо получава "персонализация" без дори да го биеш.
m1 note няма драмите с греенето, рамката и капака, но пък е прекалено хлъзгав и малко по-голям; за сметка на това има дуълсим, което за хората с такова изискване го прави фаворит автоматически. цената също има значение за някои хора (аз лично дадох 530 лв за единия и 385 за другия).
така че жаби бол, гьоловете малко.
Re: Re: Meizu m1 note
Добре,че има хора като vlado932 които да дадат опит от първа ръка и точно и ясно сравнение с подобен тип модел,че с съвети "купете това и това" защото според мен е по-готино едва ли на някой му е от полза.
Вярно,че не всеки предпочита да ползва калъфче от какъвто и да е вид,но и това с хлъзгавостта на задния панел е поправимо.Още повече,че не е от непопулярните модели и лесно се намират всякакъв тип(от Китай най-вече)
Вярно,че не всеки предпочита да ползва калъфче от какъвто и да е вид,но и това с хлъзгавостта на задния панел е поправимо.Още повече,че не е от непопулярните модели и лесно се намират всякакъв тип(от Китай най-вече)
Re: Re: Re: Meizu m1 note
Страхотен телефон, взех си го вчера и още съм в процес на разучаване. Екранът е страхотен, работи бързо, снимките са прилични. Сложих си най-новият ъпдейт от сайта на flyme. След няколко дни ще мога да споделя повече, ако някой го интересува нещо да пита.
Мейзу
Изобщо в момента предлага ли се някъде освен Виваком и китайските сайтове?
По едно време го гледах в тукашен сайт за 440 лв, но е изчерпан.
И аз след НТС се насочвам към Мейзу, определено ме спечели с всичко, което прочетох и видях, но 600лв на Виваком няма да дам, а не искам от Продавалника да купувам.
По едно време го гледах в тукашен сайт за 440 лв, но е изчерпан.
И аз след НТС се насочвам към Мейзу, определено ме спечели с всичко, което прочетох и видях, но 600лв на Виваком няма да дам, а не искам от Продавалника да купувам.
Re: Мейзу
[Quote]Изобщо в момента предлага ли се някъде освен Виваком и китайските сайтове?[/Quote]
От тук: http://www.xiaomiforsale.com/en/meizu/157-meizu-m1-note.html
Можеш да си го купиш за 195 евро, изпращат от склад в ЕС - не плащаш мито и ДДС.
От тук: http://www.xiaomiforsale.com/en/meizu/157-meizu-m1-note.html
Можеш да си го купиш за 195 евро, изпращат от склад в ЕС - не плащаш мито и ДДС.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Meizu m1 note
Да кажа на "Бога на Андроида" да не говори глупости, а да се поогледа малко! За телефон с две карти парите не са много! Други апарати с тези параметри са по-скъпи, категорично! По мое мнение, звука при повикване, а и в слушалката при разговор е малко тих! От всички телефони които съм имал, този звъни най тихо. Батерията ми държи около седмица, с доста, но кратки разговори и без Интернет. На същото натоварване, предишния ми Prestigio скапваше батерията на 3,5дена. Уговорки от типа на: капацитет на батерията, времетраене на разговорите и т. н. могат да се правят всякакви, но това е на първо четене! В края на месеца може би ще си пусна и НЕТ, тогава ще е ясно по-вече! Снимките са сравнително добри, има какво да се желае от тях! Много чувствителен ТЪЧ, за разлика от други модели!
Meizu m1 note GPS
Имате ли наблюдения от GPS-a? Стабилно ли се позиционира, т.е. когато стоиш на едно място GPS-a клати ли напред-назад, насам-натам, наляво-надясно или стои неизменно на позиция?
Re: Meizu m1 note GPS
По скоро не мога да отговоря, макар, че освен "неговата" си навигация на Google, му "качих" и Here. Но поради мързел или поради това, че почти не пътувам, така и не си направих труда да ги пробвам. Пропуск от моя страна! (blush)