Meizu m2 note
Meizu m2 note
Доста добре звучи... Някой има ли впечатления от него или от по-старите му събратя?
Re: Meizu m2 note
Телефона е добре направен, но е с новата и орязана версия на МедиаТек чипсета MT6753. Видео ускорителя е два пъти по-слаб от този в стария модел Meizu m1 Note и смартфона не става за 3D игри. Погледни Xiaomi Redmi Note 2 или Lenovo k1 Note.
Re: Re: Meizu m2 note
Имам впечатления от m1 note нямам оплаквания ако нещо конкретно те интересува - питай.
-
- Регистриран: 02 ное 2006, 08:44
Re: Meizu m2 note
Здравей. Аз го имам от едва 2-3 дни,но реално от 1 ден го ползвам активно.След 2-3 дни ще мога да ти дам повече инфо.Както казаха по-нагоре,какво по-конкретно те интересува? Иначе на първо четене телефончето е супер.Доста добра сглобка,добър дисплей,операционната система е доста лека и приятна.След няколко дена ще дам по-подробно описание:) Лек ден.shotokanarai написа: ↑28 авг 2015, 13:58Доста добре звучи... Някой има ли впечатления от него или от по-старите му събратя?
Интересува ме конкретно наистина ли няма FM радио?
-
Re: Re: Re: Meizu m2 note
Като вгрдено приложение го няма. В спецификациите също пише,че няма. Но днес или утре ще изтегля някое приложение за радио и ще пробвам.
Няма радио. Може да се ползва допълнително приложение.
Re: Re: Re: Re: Meizu m2 note
То приложение добте че няма, въпроса е дали хваща FM вълни? или само онлайн с допълнително приложение.
А има ли официален внос за България, как се сдобихте с него? И ако не е тайна - на каква цена?
-
Официален от Бг вериги май не. Аз моя си го купих от expansys.bg ,цена 199 евро,плюс 12 евро доставка с DHL за макс.5 дни. То и друг вариант нямаш де :) Телефона е с международната версия на Flyme OS, т.е. 4.5I. Пращат го от Англия,там им е явно склада,защото предния ми тел. Motorola RAZR I също го поръчах от този сайт и пак от Англия тръгна. Но си идва с наш си накрайник на зарядното.shotokanarai написа: ↑29 авг 2015, 12:03А има ли официален внос за България, как се сдобихте с него? И ако не е тайна - на каква цена?