Mi A1
Re: Xiaomi Mi A1
Може ли да му се инсталира МИУ все пак - като параметри не е лош, но с този чист Андроид...
Re: Re: Xiaomi Mi A1
[Quote]Може ли да му се инсталира МИУ все пак - като параметри не е лош, но с този чист Андроид... [/Quote]
Не, не може поради факта, че е с двоен bootloader. Като ти трябва с MIUI си вземи Xiaomi Mi 5X.
Не, не може поради факта, че е с двоен bootloader. Като ти трябва с MIUI си вземи Xiaomi Mi 5X.
Re: Re: Re: Xiaomi Mi A1
Именно :) И Сенс беше супер, преди НТС да го осерат с някакъв хибрид между Сенс и чист Андроид... (blush)
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi A1
Да не пипат Миуто от Сияоми,това ще им грешката!
Re: Xiaomi Mi A1
отваряте olx пишете модела на телефона и си го купувате с 100-150лв надолу нов. Тия тука които го продават са гаси печалбата ... 200% печалба.
Re: Re: Xiaomi Mi A1
В Продавалника картина е същата - там цените са също надути. Най-добре от Али.
Гледах доста ревюта на телефона в тубата,харесва ми нищо ,че е с чистия Андроид и тук батерията държи доста 7-8 часа екран въпреки че е доста по малка от Редми ноут 4х,камерата на ревютата снима супер сравняват я с Айфон 7 плюс и не виждам,да е кой знае колко по-лоша!
Може ли да обясните какво му харесвате на това МУИ? Аз го чакам заради чистия андроид. Иначе най функционален ми е емуи 5.1 на хуауеи при андроид 7 назат е ужасен.