Microsoft Lumia 950
Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Снимките на 950 и 950 XL са уникални. Супер плътни цветове и детейлност. (flower)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Абе , докато не я барна с ръце.
Не вярвам:P
Не вярвам:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Аз на работа я барах 950 XL и нямам забележки, освен това, че грее.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Не зная дали до нова година ще мога да го видя
Re: Microsoft Lumia 950
добро е,но цената е безумна
Re: Re: Microsoft Lumia 950
а на нагризаните да не би да е умна???? 1800 лева за телефон с куци характеристики , за тез пари си купувам лаптоп(no)(no)(no)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Каде работиш ако не е тайна?
Re: Microsoft Lumia 950
здравейте,
някой може ли да направи реална съпоставка между камерите на лумиа 950 и sony z5 compact и има ли разлика съществена разлика между Lumia950 и lumia950 dual sim
някой може ли да направи реална съпоставка между камерите на лумиа 950 и sony z5 compact и има ли разлика съществена разлика между Lumia950 и lumia950 dual sim
Re: Re: Microsoft Lumia 950
Незнам защо споменаваш Sony Z5 ,чиято камерка издиша спрямо флагманите на другите компании. От това което гледах Lumia е дори по-добре от LG-G4 , който за мен беше лидер доскоро.
Ако трябва да класирам точно камерите:
1. Lumia 950
2. LG G4
3. Nexus 5X
4. Galaxy S6
5. iPhone 6s
6. Sony Z5
Снимките от тестове са ми събрани на хард диска, но в момента не ми се играе да ги прикачвам. Ако искаш пиши е-мейл да ти пратя
Ето един независим инструмен за качество на камери: http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=7536&idPhone2=7262&idPhone3=6901
----
По втория въпрос - няма никаква разлика освен броя на слотовете за СИМ карти
Ако трябва да класирам точно камерите:
1. Lumia 950
2. LG G4
3. Nexus 5X
4. Galaxy S6
5. iPhone 6s
6. Sony Z5
Снимките от тестове са ми събрани на хард диска, но в момента не ми се играе да ги прикачвам. Ако искаш пиши е-мейл да ти пратя
Ето един независим инструмен за качество на камери: http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=7536&idPhone2=7262&idPhone3=6901
----
По втория въпрос - няма никаква разлика освен броя на слотовете за СИМ карти
Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Ще бъдеш ли така добър да споделиш начина на тестовете на камерите и всеки един от апаратите дали си тествал ти лично?
Също така ми е интересно по кой параметър 5X изпреварва Z5, S6 и 6s?
Благодаря предварително!
Също така ми е интересно по кой параметър 5X изпреварва Z5, S6 и 6s?
Благодаря предварително!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!