Microsoft Lumia 950
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Всеки сам решава какво как да гледа. Аз съм направил своя извод. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
А Вито да ти кажа , сега като разглеждам линковете дадени по горе от теб ... направо ме отказа от покупка на скъп телефон .. Ще си щракам с 808 та и ще си свиркам . .. Благодаря за линковете .. (beer)(beer)(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Няма какво да гледам плакатите... Достатъчно е да видя, че на снимката от Lumia 950 времето е облачно и слънцето е пред залязване (съдейки по сянката на сградите), а на тази от LG G4 е предимно ясно с леко заоблачаване и има повече слънчева светлина и вероятно е снимано към обяд. И аз на светло виждам повече, отколкото на тъмно. Истинското сравняване на камерите тепърва предстои да видим. И не забравяй, че тестове се правят при еднакви условия и нямат нищо общо с това как ще си ползваш камерата в реални условия, защото победителя от такъв тест следва да се представи по-добре и в реални условия. Все едно да сравнявам работа на процесор на айфон с 0 работещи приложения с работата на процесор на андроид с 10 работещи приложения. И после да ми кажеш - виждаш ли, че процесора на айфона не загрява... Смешно е. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
По-големият шум в лумиата при 100% crop не се дължи на облачното време.
А на какво се дължи?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Очевидно на по-слабия сензор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
И с този ти отговор ще сравняваме камери?!... Аз по-добре да се откажа.
След малко се прибирам и качвам реални снимки от едно и също място и време да видим къде какъв шум има
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Аз също. В крайна сметка всеки ползва каквото му харесва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Колеги, на гърба на 950 пиши Zeiss.От зората на камерафоните това е, значи, баш камерафон.По едно време имаше CyberShot ама Sony нещо объркаха пътя и сега ги е срам да го сложат на телефон. Да, има и други добри камерафони, но Нокиа/Майкрософт с оптика на Цайс са доста по-близо до фотоапаратите(камерите)от всеки друг.Не всеки може да го оцени това, но е факт и заради хардуера, и заради софтуера , и заради вниманието в детайла.