Microsoft Lumia 950
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
И на моя 808 пише Carl Zeiss, но последните месеци предимно ме събужда. Софтуерът в новите телефони и алгоритъмът за обработка на изображението не е за подценяване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
До къде стигна с качването?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Още не се е прибрал! :D :D :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
В оригинал не съм се прибрал, извън града съм от вчера..
а и нали yж се отказахте от спора :P
а и нали yж се отказахте от спора :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Аз не споря просто казвам какво виждам аз. Дай да видим необработени снимки. Ако можеш направи един архив и го качи в dox.bg, за да ги свалим най-лесно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Днес видях единствената бройка Lumia 950 в Теленор на центъра в Сливен, още не я бяха изложили при другите телефони и не ми разрешиха да я включа (разопаковаха кутията пред мен, за да я видя - бялата версия). Само я подържах малко в ръка, доволен съм от усещането - лек и тънък, не се хлъзка. Всъщност на живо е по-красив смартфон, от колкото на снимки и картинки. И дори ми беше по-удобен в ръката от моята Lumia 930, нищо че е с по малки размери. Явно дебелината си казва думата.
Като цена с нов договор (понеже не съм техен клиент) ми казаха 999 лв. за устройството с 20 лева на месец, който включва 1000 минути към всички + 2500 мб. интернет или 949 лв. (не съм сигурен дали толкова беше) с план 30 лева на месец с неограничени минути + 6GB мобилен 4G интернет. Не знаеха, кога ще имат версия с 2 сим карти, както и кога ще имат XL версията с 1 и 2 сим карти. Някой друг ден, ще ида да разгледам пак, като я сложат на витрината, за да мога да я включа. Наистина страхотен телефон, грабна ме!
Като цена с нов договор (понеже не съм техен клиент) ми казаха 999 лв. за устройството с 20 лева на месец, който включва 1000 минути към всички + 2500 мб. интернет или 949 лв. (не съм сигурен дали толкова беше) с план 30 лева на месец с неограничени минути + 6GB мобилен 4G интернет. Не знаеха, кога ще имат версия с 2 сим карти, както и кога ще имат XL версията с 1 и 2 сим карти. Някой друг ден, ще ида да разгледам пак, като я сложат на витрината, за да мога да я включа. Наистина страхотен телефон, грабна ме!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Едва ли ще се намери двусимовия при оператори. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
При Виваком не е ли двусимов?
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/492799/microsoft-lumia-950-dual-sim
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/492799/microsoft-lumia-950-dual-sim
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Ха, да, поне така пише. Неочаквано. Двусимов флагман до сега не съм виждал в оператор...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
:D Добра е цената , но заслужава ли си телефона ... !?